Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Der er et stort potentiale for at reducere energiforbruget i Danmark, og det vil gavne økonomien, klimaet, miljøet og eksportsektoren, siger klima- og energiminister Connie Hedegaard. Bygherrerne skal stille krav og energieffektivitet skal tænkes ind i alle projekter fra starten, mener ministeren.
1. maj 2009
Uklare og komplicerede regler i lejelovgivningen giver såvel økonomiske som juridiske barrierer for bæredygtige renoveringer i udlejningsejendomme, mener Ejendomsforeningen Danmark.
1. maj 2009
Kravene til energiforbruget i den eksisterende bygningsmasse skal skærpes, hvis målene om mindre CO2-udledning skal nås. Samtidig skal energiforbedringer markedsføres bedre, så det ikke kun handler om at spare energi, men også om indeklima og arkitektur, lyder det fra kontorchef i Erhvervs- og Byggestyrelsen.
1. maj 2009
Bæredygtig adfærd er nu et krav til fremtidsorienterede virksomheder
– som kun Facilities Management kan løfte.
1. maj 2009
Det første ’Active House’ som netop er åbnet i Lystrup skal vise vejen til energirigtigt byggeri med masser af dagslys og frisk luft
1. maj 2009
Hvor stort er FM markedet i Danmark? Hvad er strukturen på markedet og hvilke udviklingstendenser tegner der sig? Dette er spørgsmål, som interesserer de fleste aktører på FM-markedet og andre involveret i udviklingen inden for FM. Det er samtidig vigtige spørgsmål at kunne give pålidelige svar på for at FM kan opnå anerkendelse og fremstå som et betydningsfuldt erhvervsområde over for politikere og beslutningstagere, f.eks. på undervisnings- og forskningsområdet.
1. maj 2009
Opbygning af tillid på det lokale niveau og fælles forståelse af standarder er afgørende elementer, når man på samme tid arbejder med FM på globalt og lokalt niveau. Det mener modtageren af EuroFM’s pris ”The European Facilities Manager 2008”, Peter Bäckström fra Johnson Controls.
1. februar 2009
Det skal være slut med at måle og veje alting i den offentlige sektor. I stedet skal man vise tillid til mellemlederne og bruge de frigjorte ressourcer på at forbedre servicen over for borgerne. Det mener Københavns Kommune direktør for kultur, fritid og ejendomme, der viser vejen i styringen af sin egen forvaltning.
1. februar 2009
   1 ... 56 ... 58   

                     

                     

 

Annoncer