Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Når man som patient eller pårørende befinder sig på akuthospitalet i Viborg, kan man møde en lille halvtyk robot, der på egen hånd bevæger sig rundt på gangene, mens den tilsyneladende er travlt optaget. Ved nærmere eftersyn vil man opdage, at den lidt over en meter høje robot har travlt med at vaske gulv på gange og andre fællesarealer på hospitalet.

På akuthospitalet i Viborg er man i fuld gang med at indføre robotter, som effektivt og sikkert kan varetage en række opgaver på serviceområdet. Derved sparer regionen personaleressourcer og opnår samtidig et bedre arbejdsmiljø.
14. marts 2019
Det skal være let, sjovt og belønnende at gå på arbejde. For så fungerer vores hjerne bedst. FM’erne kan som Space Managere være med til at skabe optimale rammer for hjernen. Mød Laust Lauridsen, der på sin workshop på årskonferencen omsætter den nyeste hjerneforskning til praktiske øvelser for nysgerrige FM’ere.
13. marts 2019
Med Nykøbing F. Sygehus som spydspids vil Region Sjælland indføre digital FM-helpdesk for alle seks sygehuse og over 500 bygninger. Alle lokaler og bygningsaktiver skal registreres digitalt, fortalte teknisk souschef Kim G. Møller på et erfa-møde for FM-brugere.
22. februar 2019
Ladestandere til elbiler. Det har tidligere været noget virksomheder kunne sætte op for at pudse den grønne profil og pynte på CSR-rapporten. Men nu er det et EU-krav, at der bliver opstillet ladere og forberedt infrastruktur til opladning ved nybyggeri og større renoveringer af erhvervsbygninger og beboelsesejendomme. De nye krav skal øge infrastrukturen til elbiler i Europa.
11. februar 2019
Prisen sætter fokus på fremragende FM, og de spændende cases, der er derude og kigger man igennem de tidligere vindere, står det klart at stoltheden over velovervejet og veldrevet FM afdeling er det der hyldes, når vinderen af prisen skal findes. Som der blev skrevet i 2004 – og stadig rammer plet:

”Facilities management handler om at styre driften af en bygning med alle dens funktioner og faciliteter – planlagt og systematisk – og samtidig sørge for at vedligeholde bygningen og alle dens bygningsdele ”med rettidig omhu”. Det er en indsats, som i sig selv sjældent er voldsom spektakulær. Men resultaterne er altid til at få øje på.”
11. februar 2019
   1 ... 6 ... 62   

                     

                     

 

Annoncer