Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Deling af data og start på datarejsen for at sikre dataunderstøttet arealoptimering til dialog/beslutningsgrundlag. Præsentation fra Preben Gramstrup, indehaver, fm3.dk
4. februar 2019
Deling af data og start på datarejsen for at sikre dataunderstøttet arealoptimering til dialog/beslutningsgrundlag. Præsentation fra Preben Gramstrup, indehaver, fm3.dk.
4. februar 2019
I år fører vores facilitator Rolf Ejlertsen os sikkert gennem programmet, der indeholder emnerne: digitalisering, kommunikation, Space Management, disruption og Workplace Management. Udover en række af branchens førende specialister har vi i år inviteret en hjerneforsker, en filosof og en af landets mest erfarne rådgivere i disruption. Tilsammen vil de give os inspiration og nye vinkler til hvordan vi tackler de udfordringer og muligheder teknologien giver os.
25. januar 2019
Data fra energimærker har en stor værdi og kan bruges til at optimere beslutningsgrundlaget for energiforbedringer. Ny platform gør dataene nemt tilgængelige og brugbare for bygningsejere.
10. januar 2019
Internationale trends sætter agenda for ledelse
17. december 2018
Global FM in a Novozymes perspective
17. december 2018
I skrivende stund (primo november 2018) er der mange spekulationer om den kommende Sundhedsreform, som Statsministeren har bebudet. Spekulationer, som også involverer regionernes rolle fremover.

Regionernes rolle er et politisk spørgsmål, og der er på papiret altid mange måder at organisere og strukturere den offentlige sektor. Det vil jeg ikke gå ind i, men jeg vil til gengæld gerne dele nogle af de overordnede erfaringer vi har gjort os med at samle Region H’s hospitaler i et samlet ejendomscenter.
3. december 2018
Når FM-afdelinger skal indføre free seating eller andre større ændringer, bør de tage udgangspunkt i brugernes hverdag og vaner. Sådan lød opfordringen på DFM-netværks konference i foråret fra Morten Münster, specialist i adfærdsdesign og forfatter til flere bøger.
3. december 2018
Bygningsstyrelsen har prækvalificeret fire leverandører, Coor Service Management A/S, ISS Facility Services A/S, Forenede Service A/S og Kongsvang Rengøringsservice A/S, til at byde på opgaven med at levere serviceydelser til 20 statslige institutioner.

Kontrakten for første bølge af statens facility management har en samlet værdi på ca. 2 mia. kr. og en kontraktvarighed på syv år. Bygningsstyrelsen forventer at kunne indgå kontrakt med den vindende leverandør til april 2019 med opstart den 1. oktober 2019.
3. december 2018
Ifølge den nye hvidbog er digitalisering en udfordring for FM, fordi opgaveportefølje inden for FM er meget bred, og det derfor kan være svært at rumme det hele på én samlet digital platform. Det kan også være en udfordring, at digitalisering kræver standardiserede arbejdsprocesser, der kan overføres til det digitale univers.
3. december 2018
   1 ... 6 ... 60   

                     

                     

 

Annoncer