Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Den såkaldte ESCO-model er en oplagt mulighed for kommuner, der vil renovere og energioptimere deres samlede bygningsmasse uden selv at påtage sig det tekniske og økonomiske ansvar. TAC Danmark mærker stigende interesse for projektet.
1. februar 2009
I forbindelse med fusionen af de norske olie- og gasselskaber Statoil og Hydro er der blevet oprettet en helt ny FM-organisation med strategisk fokus. En omfattende og langvarig proces, som stadig pågår, fortæller direktøren for StatoilHydros FM Service.
1. februar 2009
Ledelseseksperten Nils Villemoes fra Handelshøjskolen i Århus leverede på DMF konferencen et skævt og underholdende indlæg med lommefilosofiske betragtninger om management, ledelsesteori, økonomiske kriser og meget andet.
1. februar 2009
I det store DR-byggeri i Ørestaden har det fra starten været et mål, at byggeriet skulle være så miljørigtigt som muligt. Det har givet store udfordringer – for eksempel i forhold til et stort behov for køling.
1. februar 2009
Mejerigiganten Arla etablerer sig over en periode på fem år i 32.000 m2 nye lejede kontorfaciliteter i et gammelt industriområde i Viby. ”Bygningsstandarden skal være som en ny VW Passat stationcar,” siger facilitychef Hardy Kjærgaard.
1. februar 2009
Facilities Managements spiller en vigtig rolle for en bæredygtig udvikling af byer, men hvordan integrerer man bæredygtighed i FM-arbejdet? Det spørgsmål skal et nyt forskningsprojekt på DTU’s Center for Facilities Management forsøge at besvare.
1. februar 2009
I bestræbelserne på at skabe bæredygtigt byggeri glemmer man ofte, at der en dag skal arbejde mennesker i bygningen, mener direktør i PLH arkitekter.
1. februar 2009
Se eller gense præsentationen fra vores IKT seminar, som fandt sted i 2016.
, IKT
Arrangement: IKT seminar
   1 ... 63  64   

                     

                     

 

Annoncer