Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Lejere vil lige som alle andre gerne spare på energien i boligen, hvis det kan betale sig og ikke er for besværligt. Men de skruer ikke ned af hensyn til klimaet, siger fremtidsforsker.
1. maj 2009
Bæredygtighed er kun interessant for danskerne, hvis det er privatøkonomisk rentabelt, fastslår senioranalytiker Henrik Drusebjerg fra Nordea. Han begynder at kunne se lys for enden af tunnelen i den økonomiske krise, men advarer samtidig om, at vi globalt set står over for en ny politisk og økonomisk virkelighed.
1. maj 2009
Der er et stort potentiale for at reducere energiforbruget i Danmark, og det vil gavne økonomien, klimaet, miljøet og eksportsektoren, siger klima- og energiminister Connie Hedegaard. Bygherrerne skal stille krav og energieffektivitet skal tænkes ind i alle projekter fra starten, mener ministeren.
1. maj 2009
Uklare og komplicerede regler i lejelovgivningen giver såvel økonomiske som juridiske barrierer for bæredygtige renoveringer i udlejningsejendomme, mener Ejendomsforeningen Danmark.
1. maj 2009
Kravene til energiforbruget i den eksisterende bygningsmasse skal skærpes, hvis målene om mindre CO2-udledning skal nås. Samtidig skal energiforbedringer markedsføres bedre, så det ikke kun handler om at spare energi, men også om indeklima og arkitektur, lyder det fra kontorchef i Erhvervs- og Byggestyrelsen.
1. maj 2009
Bæredygtig adfærd er nu et krav til fremtidsorienterede virksomheder
– som kun Facilities Management kan løfte.
1. maj 2009
Det første ’Active House’ som netop er åbnet i Lystrup skal vise vejen til energirigtigt byggeri med masser af dagslys og frisk luft
1. maj 2009
Hvor stort er FM markedet i Danmark? Hvad er strukturen på markedet og hvilke udviklingstendenser tegner der sig? Dette er spørgsmål, som interesserer de fleste aktører på FM-markedet og andre involveret i udviklingen inden for FM. Det er samtidig vigtige spørgsmål at kunne give pålidelige svar på for at FM kan opnå anerkendelse og fremstå som et betydningsfuldt erhvervsområde over for politikere og beslutningstagere, f.eks. på undervisnings- og forskningsområdet.
1. maj 2009
   1 ... 64 ... 67   

                     

                     

 

Annoncer