Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

Opbygning af tillid på det lokale niveau og fælles forståelse af standarder er afgørende elementer, når man på samme tid arbejder med FM på globalt og lokalt niveau. Det mener modtageren af EuroFM’s pris ”The European Facilities Manager 2008”, Peter Bäckström fra Johnson Controls.
1. februar 2009
Det skal være slut med at måle og veje alting i den offentlige sektor. I stedet skal man vise tillid til mellemlederne og bruge de frigjorte ressourcer på at forbedre servicen over for borgerne. Det mener Københavns Kommune direktør for kultur, fritid og ejendomme, der viser vejen i styringen af sin egen forvaltning.
1. februar 2009
Kravet om øget produktivitet og besparelser i den offentlige sektor kan kun indfries, hvis det offentlig-private samarbejde øges. Derfor bør de offentlige virksomheder satse på Facilities Management (FM) i samarbejde med private leverandører, mener DI Service. Gerne i form af strategiske offentlig-private partnerskaber.
1. februar 2009
Der bliver ikke altid lyttet til FM’erne i direktionen og bestyrelsen, og dermed får FM-området ikke den opmærksomhed, det fortjener. Det skyldes især et problem, mener to Deloitte-konsulenter, der giver gode råd til, hvordan situationen kan ændres.
1. februar 2009
Den såkaldte ESCO-model er en oplagt mulighed for kommuner, der vil renovere og energioptimere deres samlede bygningsmasse uden selv at påtage sig det tekniske og økonomiske ansvar. TAC Danmark mærker stigende interesse for projektet.
1. februar 2009
I forbindelse med fusionen af de norske olie- og gasselskaber Statoil og Hydro er der blevet oprettet en helt ny FM-organisation med strategisk fokus. En omfattende og langvarig proces, som stadig pågår, fortæller direktøren for StatoilHydros FM Service.
1. februar 2009
Ledelseseksperten Nils Villemoes fra Handelshøjskolen i Århus leverede på DMF konferencen et skævt og underholdende indlæg med lommefilosofiske betragtninger om management, ledelsesteori, økonomiske kriser og meget andet.
1. februar 2009
I det store DR-byggeri i Ørestaden har det fra starten været et mål, at byggeriet skulle være så miljørigtigt som muligt. Det har givet store udfordringer – for eksempel i forhold til et stort behov for køling.
1. februar 2009
   1 ... 69 ... 71   

                     

                     

 

Annoncer