Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

Nyeste artikler

HJÆLP TIL AT NAVIGERE I EN TRAVL OG KOMPLEKS HVERDAG SOM FM’ER

Center for Facilities Management (CFM) ved DTU markerede sit 10-års jubilæum tidligere i år med en velbesøgt konference, hvor også to bogudgivelser blev lanceret. Dette er omtale af den sidste af de to publikationer. Den første – CFMs jubilæumsbog – blev omtalt i FM Update nr 2 / 2018. Målgruppen for denne udgivelse er branchens praktikere, af hvilke et bredt udvalg har medvirket ved tilblivelsen af bogen.
3. december 2018
DFM-netværk har netop offentliggjort hvidbogen ”Facility Management som digital forandringsagent”. Dermed har vi nået den første milepæl i den digitaliseringsstrategi, som foreningen besluttede i starten af 2017. Digitaliseringsudvalget har holdt månedlige møder og har haft et tæt samarbejde med de seks eksperter, der har hjulpet med at skrive hvidbogen, og er helt parat til gå videre med digitaliseringsprojektet
3. december 2018
Arbejdet med at modtage, kvalitetssikre og organisere dokumentationen ved afleveringen af et byggeri er en stor udfordring i mange FM-organisationer. DTU Campus Service har derfor i samarbejde med Dalux udviklet et nyt digitalt afleveringsværktøj. Det sparrer ressourcer og øger kvaliteten.

26. november 2018
Dariush Rezai fortalte ved besøget i Swecos nye hovedsæde om hvordan man ved hjælp af nybyggeri understøtter hele forretningsudviklingen i Sweco
22. november 2018
Jens fortalte ved besøget i Swecos nye hovedsæde om hvordan de har opnået DGNB certificering
22. november 2018
Christian fortalte ved besøget i Swecos nye hovedsæde om hvordan de har kørt den digitale aflevering
22. november 2018
DFM netværks digitaliseringsudvalg står bag en ny hvidbog om FM som digital forandringsagent. Bogen blev præsenteret på en konference i november, hvor forfatterne bag præsenterede nogle af deres synspunkter og konklusioner.

22. november 2018
Med en app kan ISS-folk i marken nemt og hurtigt indberette fx manglende papir på toilettet eller en dryppende vandhane. Det giver bedre service og øget tilfredshed hos brugerne – og styrker tænkningen på tværs i ISS.

7. november 2018
Hovedstaden får snart klippet græsset på sine fodboldbaner af selvkørende og gps-styrede plæneklippere. Også arbejdet med at optegne hvide streger på banerne skal ske automatisk. Ejendomschefen i Kultur- og Fritidsforvaltninger venter at spare over 2,5 mio. kr. årligt og undersøger, om robotter kan fjerne affald fra banerne.

Som den første kommune i landet er København ved at gøre klar til, at græsset på fodboldbanerne bliver slået af plæneklippere, som er selvkørende og gps-styrede.
5. november 2018
   1 ... 7 ... 60   

                     

                     

 

Annoncer