Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

4 artikler

DE VIKTIGSTE MODELLER, METODER OG VÆRKTØJER

Center for Facilities Management (CFM) ved DTU markerte 10 års jubileum den
27. februar med en stor konferanse ved DTU i Lyngby og samtidig utgivelse av to
publikasjoner som oppsummerer forskning og utvikling gjennom 10 år.
31. maj 2018
INDLÆG VED DFM NETVÆRKS NYTÅRSKUR DEN 12 JANUAR 2017:
Der er fantastisk meget viden fra forskning i FM, der betyder at du kan skyde genvej, hvis du kender til den. Det tager lang tid, hvis du i stedet skal erfare det hele selv.
4. juli 2017
Endnu er Big Data i FM et ubeskrevet blad inden for FM forskning, og derfor kan der være væsentlige forskningsresultater knyttet til selv de simpleste pilotprojekter. FM er ved at træde de første skridt i udnyttelse af Big Data teknologi til at optimere og forbedre FM, fordi Big Data kan give et bedre kendskab til f.eks. brugere og arbejdsprocesser. Mit budskab på DFM netværks Årskonference i år var derfor en opfordring til at invitere forskere med til at evaluere kommende eksperimenter, for på den måde at opbygge et solidt videns grundlag til gavn for det pågældende projekt og til gavn for FM branchens videre uddannelse og udvikling. For i dag er Big Data i FM et ubeskrevet blad inden for forskning.
1. maj 2016
I anledning af årsskiftet og DFM netværks nytårskur giver jeg her et bud på, hvad der kendetegner forskning i FM netop nu.
Når jeg ser på programmer for kommende konferencer, tidsskrifter med FM forskning og vores egen forskning i Center for Facilities Management; så er følgende 5 temaer hotte:
1. februar 2016

                     

                     

 

Annoncer