Faglig viden
tablet-menu
Faglig viden
mobile-menu

Søg artikler

86 artikler

Kravet om øget produktivitet og besparelser i den offentlige sektor kan kun indfries, hvis det offentlig-private samarbejde øges. Derfor bør de offentlige virksomheder satse på Facilities Management (FM) i samarbejde med private leverandører, mener DI Service. Gerne i form af strategiske offentlig-private partnerskaber.
1. februar 2009
Der bliver ikke altid lyttet til FM’erne i direktionen og bestyrelsen, og dermed får FM-området ikke den opmærksomhed, det fortjener. Det skyldes især et problem, mener to Deloitte-konsulenter, der giver gode råd til, hvordan situationen kan ændres.
1. februar 2009
I forbindelse med fusionen af de norske olie- og gasselskaber Statoil og Hydro er der blevet oprettet en helt ny FM-organisation med strategisk fokus. En omfattende og langvarig proces, som stadig pågår, fortæller direktøren for StatoilHydros FM Service.
1. februar 2009
Ledelseseksperten Nils Villemoes fra Handelshøjskolen i Århus leverede på DMF konferencen et skævt og underholdende indlæg med lommefilosofiske betragtninger om management, ledelsesteori, økonomiske kriser og meget andet.
1. februar 2009
   1 ... 9

                     

                     

 

Annoncer