DFM har i 30 år været omdrejningspunktet for workplace og facility management i Danmark. Det er i DFM der er udviklet viden, delt erfaringer og netværket på tværs af virksomheder, sektorer og fagligheder. Nu lancerer DFM for første gang et netværk for unge FM’ere - DFM Youth! 

Formål

Formålet med netværket er, at deltagerne har mulighed for at udvide deres faglige netværk samt være en del af et fortroligt fællesskab, hvor deltagerne kan snakke om løst og fast med hinanden. Deltagerne vil få et unik netværk og blive klogere på branchen generelt såvel som på dine egne kvalifikationer. Vi ønsker at vores unge FM'ere får et fagligt stærkt netværk, og med DFM Youth sætter vi rammerne for at kunne netværke og skabe stærke relationer til sine kollegaer i branchen.

Deltagere

Netværket er for dig om er under 35 år og som studerer eller arbejder indenfor workplace eller facility management, og som ønsker at netværke med andre indenfor dit felt. Netværket tilbyder deltagerne fortrolig videndeling og erfaringsudveksling. Her får du inspiration fra andre, der sidder i samme eller lignede situation som dig. 

Hvad får du ud af deltagelsen?

Du får:

  • faglige FM-relevante indlæg på højt niveau, der sætter fokus på udviklingen indenfor FM
  • fortrolig erfaringsudveksling, sparring og inspiration fra jævnbyrdige
  • et fortroligt og uformelt forum, hvor du kan drøfte de udfordringer, du møder i din dagligdag
  • muligheden for at udforske og styrke dine egne kvalifikationer og kompetencer 

 Du kan:

  • diskutere, debattere og dele viden om FM i alle kontekster
  • få inspiration i øjenhøjde fra andre, som laver det samme som dig eller som er det samme sted i deres karriere som dig
  • få faglig og praksis inspiration samt ny viden på et højt niveau

4 møder om året 

DFM faciliterer netværket. Vi udarbejder dagsorden, mødeindkaldelser, maillister og alt det praktiske, så det bliver nemt for dig, at dele viden og blive inspireret. Møderne finder primært sted i København, men det er muligt at deltage til netværksmøderne over Teams eller lign. hvis man ønsker det. Netværket mødes fire gange årligt.

Deltagelse i netværket er gratis, og kræver medlemskab i DFM. (hvis du er studerende er medlemskabet også gratis)

Der er opstartsmøde tirsdag d. 29. juni 2021 kl. 16.00 - 18.00 i København. Tilmelding efter først-til-mølle-princippet til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Klik her for at se hvilke netværk DFM faciliterer.