Vil du være med i et nyskabende netværk - Workplace Evolutionaries?

DFM samler førende kræfter indenfor workplace design og workplace experience i en dansk hub af det internationale netværk for Workplace Evolutionaires, WE. 

Arbejder du med workplace i f.eks. FM, HR, som rådgiver eller konsulent, møbelproducent, forandringsleder, så kom og vær med!

Med et medlemskab i WE Danmark, skaber du sammen med andre workplace entusiaster et unikt netværk, hvor WORKPLACE er omdrejningspunktet for fysiske og virtuelle events i den danske hub. 

WE Danmarks advisory board planlægger 4 årlige events, som er inkluderet i medlemskabet. Du kan også selv tage initiativ til at skabe arrangementer i hub’en! Måske vil du vise os din allernyeste workplace indretning, fortælle om hvordan du arbejder med medarbejderoplevelser, vise os en helt ny møbelserie til hjemmearbejde, eller du vil invitere til debat om en bestemt problemstilling. 

Med et medlemskab i WE Danmark, bliver du samtidig automatisk medlem i det internationale WE og får adgang til internationale webinarer, en omfattende viden- og artikeldatabase, månedlige nyhedsbrev, blogs, LinkedIn gruppe og meget mere. Den internationale del er på engelsk.

Medlemskab for hele 2021 koster 2000 DKK, ekskl. moms, og tilmelding sker til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Medlemskabet er personligt, og forudsætter ikke medlemskab af DFM. 

Aktiviteterne vil være en blanding af virtuelle og fysiske events, hvor de fysiske events primært vil finde sted i hovedstadsområdet. 

Første møde i WE Danmark er 8. april 2021, under overskriften: Hvordan skaber vi arbejdspladser, der får medarbejderne til at stå i kø for at møde op på kontoret – Og hvad skal de der?

Du finder allerede nu en forhåndstilmelding på under arrangementer her, så skynd dig at sikre dig en plads i Danmarks nye hub for Workplace entusiaster!

Se også WE International her: https://we.ifma.org

Til at give input til en række aktuelle og inspirerende arrangementer har vi nedsat et advisory board for WE Danmark bestående af:

Trine Thorn, Head of Group Workplace Management & Physical Security, Nordea

Timothy Ahrensbach, Senior Workplace Strategist, LEGO Workplace Experience

Kadir Ünver, Head of Sales Denmark & Director of SIGNAL Analytics, SIGNAL ISS

Kamilla Sevel, Chefredaktør, ESTATE MEDIA

Steffen Max Høgh, Sustainability Director, Holmriis B8