Vil du være med i et nyskabende netværk - Workplace Evolutionaries?

Instituttet for Fremtidsforskning, DFM netværk og Behavioural Strategy er gået sammen om at etablere et netværk omkring Workplace Evolutionaries.

WE Hub Denmark vil i hele 2019 være i en opbygningsfase, så der er ingen bindinger og intet kontingent, men vi vil meget gerne have en tilkendegivelse fra dig, så vi kan fortælle dig om de aktiviteter, der kommer til at foregå i netværket.

Netværket etableres i samarbejde med IFMA, og WE Hub Denmark bliver en del af et verdensomspændende net af Work Evolutionaries, som er blevet etableret inden for de seneste år.

Der er i øjeblikket 1500 medlemmer på verdensplan, der gerne vil netværke med andre, der arbejder med udvikling og transformation af arbejdspladsen, space management, samspil mellem rum og performance osv.

Netværket bygger bro mellem HR, IT og FM, og understøtter dermed en trend, hvor supportfunktionerne i både offentlige og private virksomheder arbejder tættere sammen om at skabe arbejdspladser, der giver mere værdi både til virksomhederne og til medarbejderne.

Netværksaktiviteterne kommer til at omfatte både webinarer, møder, konferencer, deling af videoer og rapporter osv.

Næste event i We Hub Danmark er den 27. august
- tilmeld dig netværket gratis - så modtager du en invitation til arrangementerne

Tilmeld dig netværket her

Hvis du vil høre mere om netværket kan du også kontakte Jeffrey Saunders (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Svend Bie (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)