Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

De unge FM-ere 2019

30. september 2019
Jan Aagaard
journalist
Aagaard kommunikation

De unge FM-ere 2019

 

Inspiration og netværk til unge FM-ere

Boligfonden KUBEN valgte igen i år, at give en gruppe af unge FM-ere mulighed for at deltage på DFM-netværks Årskonference, der fandt sted den 28. – 29. marts i Helsingør.

De unge FM-ere er branchens fremtid, og med hjælp fra KUBEN, giver vi dem mulighed for at se perspektiverne i faget, og danne et værdifuldt netværk

I en årrække har foreningen via støtte fra boligfonden KUBEN givet de unge FM-ere mulighed for at deltage på DFM netværks årskonference. De unge FM-ere er studerende på de uddannelsesinstitutioner, der uddanner indenfor FM fx KEA, Metropol, CBS og DTU. De unge FM-ere skal sende en motiveret ansøgning, hvorefter der udvælges en gruppe, der kan komme med på Årskonferencen.

Sponsorerne har siden 2017 videreudviklet konceptet ved at udvide kredsen fra studerende på uddannelsesstederne til også at indbefatte unge, som enten er ny uddannede eller er i praktik i en af vores medlemsvirksomheder. Deltagelsen giver de unge FM-ere en mulighed for at se de strategiske perspektiver i faget og netværke – noget de normalvis ikke vil få chancen for, da de som regel ikke står i første række til at virksomhederne sender dem afsted. De unge er meget engagerede, og bruger konferencen aktivt både som en læringsplatform, og til at skabe nye netværk til gavn for deres fremtidige studie/arbejdsliv. 

17 unge FM’ere fik i år mulighed for at deltage på DFM netværks årskonference i Helsingør med støtte fra Boligfonden KUBEN. De unge FM’ere omfatter både studerende, nyuddannede og enkelte med få år på arbejdsmarkedet. Her fortæller fem af dem om, hvordan de oplevede konferencen, og hvad de fik ud af at være med.

Læs hele artiklen her

Annoncer