Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

'Early Bird' tilmeldinger er åbne til DFM's Årskonference

11. december 2019
Simon Gardner Mogensen
Studentermedhjælper m. ansvar for presse og kommunikation
DFM netværk

DFM netværks Årskonference 2020 har FN's Verdensmål i fokus. Verdensmål som spænder bredt og har fået stor indflydelse i danskernes bevidsthed - hvor vi bliver konfronteret med dem dagligt, i alt fra medierne, til i supermarkederne og på ledelsesgangene. 

Med mål som afskaffelse af fattigdom, stop sult, kvalitetsuddannelse, bæredygtig energi og mange flere, er der fra FN's side lagt i støbeskeen til en ambitiøs indsats mod en bedre verden. Hvor ikke bare regeringer og NGO'er verden over skal give et løft med, men også virksomheder. 

Hvilket ikke altid er nemt eller noget som bare kan inkorporeres i en virksomhed. Hvor den røde og grønne bundlinje er i fokus, så er den blå stadig essentiel for, at virksomheder kan holde hovedet oven vande og agere konkurrencedygtigt. Derfor er det essentielt, at vi er i stand til at vidensudveksle og dele vores erfaringer - således at vi ikke behøver at opfinde den dybe tallerken hver gang, der skal tages en beslutning. 

Dette har DFM netværk til hensigt at gøre nemmere for virksomheder, i kraft af deres FM-organer og de beslutninger som berører FM. Og denne gang har vi taget FN's Verdensmål ved hornene og hentet nogen af de mest kompetente og erfarne mennesker inden for området - til at dele deres viden. 

Dette kan opleves på DFM netværks Årskonference, som er åben for tilmeldinger nu - hvor også "early bird'-priser tilgængelige. Her er tilmelding og program tilgængeligt, samt mulighed for at blive en del af vores nye mentor-program.

Dette kan gøres under Årskonference i toppen af hjemmesiden under 'Arrangementer' eller via linket her

Annoncer