Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Smart workplace

31. januar 2020
Laura Lindahl
direktør
DFM netværk

shutterstock 1030856419

 

SMART WORKPLACE – DFM sætter fokus på digitalisering og tech i 2020 med en møderække på 6 gratis møder for medlemmer og vil foregå både i Jylland og på Sjælland.

Fokus på teknologier i FM er ikke nyt, men der er kontinuerligt brug for at forbedre rammerne for at give medarbejderne de optimale forudsætninger for at kunne bidrage til kerneforretningen. Der er stigende krav fra kunder og brugere. Og de fleste har allerede indset, at FM er afgørende for rekruttering, fastholdelse og en høj produktivitet.
 
Derfor sætter vi i 2020 fokus på 6 områder, hvor teknologien bidrager til at skabe større værdi. Det er en balance mellem strømlinede løsninger og medarbejdernes individuelle behov for en inspirerende arbejdsplads. Hvis vi bliver vi klogere på medarbejdernes adfærd og præferencer, er det lettere at understøtte en produktiv arbejdsdag – her kan teknologi, data, digitalisering mv. hjælpe os og det er det vi skal blive meget klogere på i 2020.
 
De 6 overskrifter for vores møderække er:
 

  • Digitalisering af vores adfærd – hvordan bruger vi den data konstruktivt? 
  • Robotter – kan de skabe værdi? 
  • 3D print til FM – teknik er også i digital udvikling 
  • Gamificering/VR/AR – kan vi bruge disse fænomener i FM? 
  • IoT/sensor – Forstå hvordan det skaber værdi 
  • Den virtuelle arbejdsplads – behøver alle mødes hver dag? Og hvordan leder man via skype?

Hvis du er interesseret i at blive kontaktet når program og tilmelding til hvert møde åbner, så skriv dig op ved at sende en mail til kwn@dfm-net.dk – angiv om du er interesseret i at deltage i Jylland eller på Sjælland.

Møderne er gratis for alle medlemmer af DFM Netværk.

Annoncer