Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

DFM opretter to nye fagudvalg: Et politisk udvalg og et FN 17 udvalg

17. februar 2020
Laura Lindahl
direktør
DFM netværk

billede 2 optimized

 

DFM har netop nedsat to nye fagudvalg, for at styrke vores indsats på to vigtige områder og søger netop nu frivillige, der brænder for at udvikle og formulere politik for FM-branchen og som brænder for at løfte FN’s verdensmål i branchen. Læs mere nedenfor:

Politisk udvalg

DFM lavede i slutningen af året en medlemsundersøgelse, der viste os, at mange af jer medlemmer ønsker, at vi som forening forsøger at få en stemme i den offentlige debat, deler viden om FM og formulerer ambitioner på vegne af FM. 

Det initiativ er vi nu klar til at søsætte – og det starter onsdag d. 25 marts kl. 14.00–16.00 hvor første møde i DFM’s politiske udvalg afholdes. Det sker på Gl. Kongevej 1, 1610 Kbh V.

Det er DFM’s direktør Laura Lindahl der er formand for udvalget – og alle kan melde sig som frivillige i det politiske arbejde. Der er følgende forventninger til de frivillige:

  • Du kan deltage i ca 4 arbejdsmøder af 2 timers varighed årligt
  • Du er villig til at påtage dig arbejdsopgaver der kræver noget arbejde mellem møderne
  • Du har gode ideer til at hvordan FM kan fylde mere i mediebilledet
  • Du brænder for at hjælpe med at positionere foreningen stærkt i offentligheden

Er det noget for dig, så send os en mail på lli@df-net.dk – deadline for tilmelding er mandag d. 16 marts kl. 16.00

FN 17 udvalg

Der er ingen tvivl om at FN’s 17 verdensmål fylder meget – det gør de også indenfor facility management. Der stilles især større og større krav til at vi i FM kan levere grønne løsninger og inspirere resten af vores organisation i den henseende.

I DFM ønsker vi at styrke os alle, ved at nedsætte et FN 17 udvalg, som skal udvikle og samle alle de gode ideer, så de nemt kan deles og implementeres. Der er ingen grund til at alle vores medlemmer, skal opfinde den dybe tallerken igen og igen.

Vi søger derfor frivillige som vil deltage i arbejdet med at udvikle og indsamle gode forslag til hvordan vi i FM kan levere på FN’s 17 verdensmål. Vi forventer at du:

  • Arbejder med eller ønsker at arbejde med FN’s 17 verdensmål
  • Synes FN’s verdensmål er spændende og kan perspektiver i at arbejde med dem aktivt
  • Har lyst til at udvikle og dele viden – og dermed løfte hele branchen
  • Kan deltage i ca. 4 arbejdsmøder årligt
  • Kan påtage sig opgaver mellem møderne

Vi starter arbejdet d. 30 marts 2020 kl. 15.00–17.00 på Gammel Kongevej 1, 1610 København V.

DFM’s viden- og uddannelseschef Helle Lohmann Rasmussen er formand for udvalget og tilmelding skal ske til hende på hlr@dfm-net.dk senest mandag d. 16. marts kl. 16.00

Annoncer