Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

New normal – hvad bliver det for Facility Management?

31. marts 2020

change optimized

 

Deltag i et spændende virtuelt medlemsmøde hvor vi tager hul på de første refleksioner omkring hvordan coronakrisen kommer til at påvirke fremtidens facility management.

Coronakrisen kommer til at sætte sine dybe spor i vores samfund og mange spår, at det aldrig rigtigt bliver det samme igen. For os i Facility Management har det også været nogle udfordrende uger. Hvordan drifter man tomme ejendomme? Hvordan faciliterer vi hjemmearbejdspladsen? Hvad siger vores kontrakter, når vi pludselig ikke har brug for daglig rengøring eller kantinen?

Spørgsmålene er mange og svarene er ikke nemme at finde. Men vi skal begynde at drøfte, hvordan vi tror coronakrise påvirker fremtidens Facility management – for på den måde at kunne indstille os på den nye virkelighed.

Vi har spurgt to spændende forskellige profiler og vores egen direktør i DFM Laura Lindahl hvordan de tror, at denne situation vil påvirke fremtidens arbejdspladser og dermed facility management:

  • Claus Sneppen, Associeret Partner på Institut For Fremtidsforskning vil fortælle om sine tanker om fremtidens arbejdsplads efter coronakrisen
  • Henrik Svane, Head of FM i DFDS, vil fortælle hvordan han tror krisen vil påvirke facility management i fremtiden
  • Laura Lindahl, Direktør i DFM, om hvordan DFM vil understøtte den udvikling virksomheder, kommuner mv står overfor

Klik ind og deltag i DFM’s første virtuelle medlemsmøde på fredag kl. 9.00 – 10.00 via go-to-meeting på dette link

Annoncer