Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Online medlemsmøde d. 21 april kl. 10.30 – 11.30: Er du klar til genåbning af din arbejdsplads? – få fif og tanker fra 2 der er!

15. april 2020

åbningkontorershutterstock 691367071kopi optimized

Regeringen har løsnet grebet om Danmark en anelse og vi skal så småt til at åbne samfundet igen. Det betyder også, at vi snart skal begynde at åbne vores arbejdspladser igen og her spiller Facility Management en afgørende rolle, for at det lykkes! Der arbejdes derfor hårdt i FM organisationerne i disse uger. Mange udfordringer er de samme på tværs af organisationer, og vi har derfor inviteret 2 FM’ere til at dele deres erfaringer og planer for genåbningen med vores medlemmer:

  • Søren Samuel Prahl, Global Head of Portfolio Management i Siemens Gamesa, vil fortælle om hvordan han greb processen an, hvilke faktorer der overraskede ham og hvad han vil gøre anderledes næste gang. 
  • Nicky Peter Gulholm, Country FM Manager i Rambøll, fortælle hvordan han har grebet det an – og give sine bedste råd til at åbne arbejdspladser op igen. 

Laura Lindahl, direktør i DFM, er moderator og medlemsmødet slutter med mulighed for at stille oplægsholderne spørgsmål eller give en kommentar med på vejen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til medlemsmødet via nedenstående link på go-to-meeting (tilmelding er ikke nødvendig): 

Please join my meeting from your computer, tablet or smartphone.
https://global.gotomeeting.com/join/551739501

You can also dial in using your phone.
Denmark: +45 32 72 03 82

Access Code: 551-739-501

New to GoToMeeting? Get the app now and be ready when your first meeting starts:
https://global.gotomeeting.com/install/551739501

Annoncer