Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

DFM spørgeskemaundersøgelse om digitalisering og bæredygtighed i FM, et samarbejde med Holland, Sverige og Norge.

20. april 2020

G4UJL6R9311K

Kære medlem

I DFM er vi stolte af, at vi i samarbejde med FM organisationerne i Holland, Sverige og Norge, nu skyder vores store spørgeskemaundersøgelse om digitalisering og bæredygtighed i gang!

I DFM vil vi gerne vide, hvordan digitale teknologier og systemer bruges i FM branchen til at løse opgaver i relation til bæredygtighed og klimaproblemer. Vi vil også gerne vide, om det er det samme i Sverige, Norge og Holland, som er nogle af de lande vi ofte sammenligner os med.

Det skal spørgeskemaundersøgelsen give os svar på og vi håber, at du vil bruge 10-12 minutter på at besvare skemaet. Vores søsterorganisationer i Norge, Sverige og Holland beder deres medlemmer om det samme i disse dage.

Du kan svare på spørgeskemaet her 

Der er mulighed for at besvare til og med den 8/5 2020, og du kan svare på 5 sprog. Alle svar er anonyme og håndteres i overensstemmelse med gældende GDPR lovgivning.

Dit bidrag er vigtigt

På baggrund af dine svar vil vi være i stand til at analysere hvilke – og i hvilket omfang - digitale teknologier og systemer bruges af FM’ere i Danmark til at håndtere en række bæredygtigheds parametre. Vi får også indsigt i, om det adskiller sig fra de andre lande. Vi håber på den måde, at kunne udpege forbedringsmuligheder og se på hvilke områder landene kan lære af hinanden.

Se resultaterne til sommer

Resultaterne offentliggøres i en rapport, som FM-foreningerne i Holland, Sverige, Norge og Danmark formidler til deres medlemmer i løbet af sommeren 2020.

Det er vigtigt, at så mange som muligt besvarer spørgeskemaet. Vi takker på forhånd for din deltagelse, og glæder os til at blive meget klogere på samspillet mellem digitalisering og bæredygtighed i FM.

Undersøgelsen er støttet af Realdania.

Spørgsmål af teknisk karakter vedr. spørgeskemaet bedes rettet til: Poul Ebbesen, Rambøll: pou@ramboll.dk

Øvrige spørgsmål kan rettes til viden- og udviklingschef Helle Lohmann Rasmussen: hlr@dfm-net.dk

De øvrige foreninger er:

Norge: Norges bygg- og eiendomsforening (NBEF): https://nbef.no

Sverige: Sverige Chapter – IFMA: https://ifma.se

Holland: FMN, Expertteam Technologie: https://www.fmn.nl/nieuws/onderzoek-naar-inzet-van-digitale-technologieen-en-systemen-in-facility-management

Annoncer