Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Laura Lindahl har været direktør i 1 år

1. september 2020
Laura Lindahl
direktør
DFM netværk

Det er i dag ét år siden, jeg havde første arbejdsdag i DFM netværk. Jeg kendte meget lidt til Facility Management, jeg havde ikke været direktør før, og det var første gang jeg skulle have det fulde ledelsesansvar. Jeg havde sommerfugle i maven den morgen, da jeg kørte til Ballerup, hvor formand og næstformand, Flemming Wulff Hansen og Karen Dilling, tog imod mig. Det var mildt sagt en mundfuld, der ventede mig, det vidste jeg. Men jeg var klar til det! 

Nu ser jeg tilbage på året, der er gået – og det første, jeg tænker, er: hvor blev tiden af? Året er fløjet afsted. Men når jeg så ser på DFM, og hvad der er sket på det år, så bliver jeg glad. Vi har faktisk opnået rigtig meget det seneste år. 

Vi har i DFM nedsat et nyt udvalg, vi har etableret flere nye netværk, vi har søsat projekter, som vi er ved at være i mål med og projekter, der har langt igen, vi er flyttet fra Ballerup til kontorfællesskab i København, vi har fået nye kræfter i sekretariatet, vi har startet et samarbejde op med de øvrige nordiske lande, vi har skabt os en profil på de sociale medier, jeg har været rundt og besøge en masse medlemmer, vi har moderniseret vores medlemsmagasin, vi har håndteret covid-19 på en god måde og omlagt de fysiske medlemsmøder til webinars, og vi afholder om mindre end en måned DFM’s første virtuelle årskonference. Det har været et hektisk år! 

Personligt har det været en stejl læringskurve – og jeg lærer fortsat hver dag. Jeg elsker at gå på arbejde, og jeg er ansættelsesudvalget taknemligt for at vælge mig som direktør for DFM netværk. Det var modigt af jer, ingen tvivl om det. 

Jeg er klar til endnu et år – og jeg satser ikke på, det bliver mindre hektisk ;-) 

Annoncer