Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

DFM støtter forslag om bedre innovation

28. september 2020

DFM ser gerne, at der tages initiativ til mere forskning til at styrke de danske virksomheders evne til fortsat drift ved kritiske hændelser.

Hvert tredje år søger GTS-institutterne om støtte til forskellige projekter, som kan understøtte en udvikling af serviceydelser rettet mod små og mellemstore virksomheder, der ikke har specialkompetencer til på egen hånd at omsætte forskningstung viden og ny teknologi til processer og produkter. 

Forud for indgående af disse resultatkontrakter med GTS-institutterne er det muligt at kommentere på de fremlagte aktivitetsforslag, og her har DFM valgt at skrive en kommentar til støtte for området. En virksomhed ramt af uforudset hændelse, er en virksomhed i forandring, og her er det afgørende med en hurtig reaktion fra FM. Covid 19 er et godt eksempel på en situation, som er udefrakommende og sætter dagsordenen på hele FM-området, som måtte justeres. En stærkt Business Continuity management værktøj ville være en hjælp i FM’ernes hverdag, når fortsat drift skal sikres.

DFM har samtidig nedsat et netværk til, som har til formål at sparre, dele og generere viden om netop fortsat drift, BCM. Er du ansvarlig for business continuity, beredskab, sikkerhed eller andre nøglefunktion i forbindelse med at sikre fortsat drift i virksomhed, kan du være med. Læs mere her.

Du kan læse mere om bedre innovation her

Annoncer