Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Seminar: Faciliteter til fremtidens arbejdsplads

9. oktober 2020
Laura Lindahl
direktør
DFM netværk

Kom med når DFM stiller skarpt på arbejdspladsen til seminaret ”Faciliteter til fremtidens arbejdsplads”. Her vil en række førende eksperter og praktikere indenfor feltet vil komme med deres bud og betragtninger på fremtidens arbejdsplads - som ikke længere er fremtiden, men som faktisk er nu. 

Programmet for dagen er: 

Kl. 8.30 – 9.00: Ankomst og morgenmad

Kl. 9.00: Velkommen og dagens program v. direktør Laura Lindahl, DFM

Kl. 9.15: Fremtidens arbejdsplads v. Claus Sneppen, associeret partner, Institut for fremtidsforskning.

Claus fortæller om hvordan vi skal bruge de analoge og digitale møder og mødesteder til det som de hver især er bedst til. Det er en udfordring, men en nødvendighed.

KL. 9.45: Ny organisering i måden vi arbejder på v. Morten Fisker, chefkonsulent på SIGNAL

Hør hvad ti danske topledere tænker om fremtidens arbejdsplads og måden vi skal indrette os på.

Kl. 10.15: Debat + spørgsmål

Kl. 10.30: Pause – kaffe + frugt

Kl. 10.45: Social adfærd i kontorlandskaber v. Thomas L.W. Toft, Senior research associate, Centre for Interaction Research and Communication Design, Københavns Universitet

Lige siden de åbne kontorlandskaber så dagens lys, er der blevet foretaget utallige undersøgelser af deres fordele og ulemper. Kontorlandskaber bliver ofte fremhævet for deres evne til at optimere videndeling og samarbejde. Men hvilken rolle har de fysiske omgivelser egentlig for vores sociale adfærd? Hvordan påvirker strukturer og indretning den måde, vi omgås hinanden? Det vil Thomas give nogle svar på i sit oplæg, hvor han præsenterer resultaterne fra sine egne såvel som andre anerkendte forskeres analyser.

Kl. 11.15: Vi har skabet fremtidens arbejdsplads v. Timothy Ahrensbach, Senior Manager, LEGO Workplace Experience.

Hør hvordan LEGO anvender et nyt medarbejderhus, hvor leg, kreativite og samarbejde både før, under og efter arbejdsdagen er omdrejningspunktet som bliver en central del af deres nye flexible working startegy.

Kl. 11.45: Debat + spørgsmål

Kl. 12.00: Frokost + netværk

Kl. 13.00: Vi skal fremtidssikre det gode arbejdsliv v. Anne Heinsvig, Partner og Anna-Carin Andersson, Partner, RITA Architect

Her er fokus på hvordan fremtidens arbejdspladser skal se ud. Formålet er at skabe dialog omkring de tendenser og behov vi ser i arbejdslivet. At komme styrket ud af krisen kræver, at man lærer af de erfaringer, som man selv har gjort sig, og samtidig er nysgerrig på andres vinkler og læring. Vi har et afsæt nu som vi kan beslutte os til at bruge - til at skabe forandring. Oplægget inspirerer til at fremtidssikre det gode arbejdsliv.

Kl. 13.30: Når virkeligheden rammer v. Trine Thorn, Head of Group Workplace Management (global), Nordea.

Trine har stået bag byggeriet af Nordea’s hovedkontor i Danmark og har det globale ansvar for Nordeas Workplace Management, som tilpasser sig den nye virkelighed efter Covid-19.

KL. 14.00: Debat + spørgsmål

Kl. 14.15: Effekterne efter covid-19 v. Jeff Saunders, Expert in Strategic Futures Studies and Foresight

COVID-19-pandemien var et chok, som mange organisationer var uforberedte på. Det satte en stopper for arbejdet som vi kender det og for vores rejsepraksis samtidig med det fremskyndede mange af de tendenser og overgange - fx digital transformation og brug af hjemmearbejde - som vi har diskuteret i årtier.

Hvad er de langsigtede konsekvenser af COVID-19-pandemien? Jeff Saunders hævder at hvordan de nye måder at arbejde på (NWOW ) vil udvikle sig, når samfund vender tilbage til det normale, vil afhænge af de valg, vi træffer NU, og hvordan vi tilpasser os DET NYE NORMALE efter COVID-19. Jeffrey Saunders vil præsentere de vigtigste resultater fra ekspertvurderingen The Workplace Post-COVID-19 Study.

Kl. 14.45: Bud på indretning af fremtidens arbejdspladser i en verden efter COVID-19 v. Helle Nøhr Holmstrøm, Head of Workplace Strategy, Schmidt Hammer Lassen Architects

Helle har mange års erfaring med ’space planning’ og indretning af arbejdspladser, og hun vil komme med konkrete bud på, hvordan COVID-19 vil påvirke den måde, de fysiske arbejdspladser ser ud og fungerer i fremtiden.

Kl. 15.15: Afslutning og afrunding v. direktør Laura Lindahl, DFM

Kl. 15.30: Tak for i dag

 

Info

Deltagergebyr: 3.995 ex moms for medlemmer // 6.500 ex moms for ikke-medlemmer

Dato: onsdag d. 9. december 2020, kl. 9.00 – 15.30

Location: København

Tilmeld dig her: https://medlem.dfm-net.dk/event/signup/i138

Annoncer