Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

DFM støtter udviklingen af en pandemi-standard indenfor FM området

3. marts 2021

Det er nu en realitet at FM-branchen kan se frem mod en pandemi-standard som i skrivende stund er igang med at blive etableret af internationale branchefolk. Pandemi-standarden bliver en ledestjerne for hvordan processer indenfor facility management kommer til at foregå omkring større smitteudbrud som f.eks. Covid-19. 

Vores direktør, Laura Lindahl, har kommenteret på udviklingen af en pandemi-standard, »Standarden bliver et redskab, vi kan bruge i kampen for at holde samfundet i gang ved pandemiudbrud, som det vi oplever nu med Covid-19, der på kort tid har forandret behovet for virksomheders serviceniveau. Facility Management er en vital del af indsatsen for at skabe sikkerhed og tryghed på arbejdspladser og i det offentlige rum, og det håber jeg, danskerne, erhvervslivet og politikerne er ved at få øjnene op for,«.

Pandemi-standarden vil betyde at, vi i FM-branchen kan blive bedre og mere effektive til at håndtere større pandemier i fremtiden og det giver nogle helt klare retningslinjer på tværs af branchen, hvilket vi i DFM kun ser som en stor fordel. 

Læs hele artiklen omkring den nye pandemi-standard her: https://www.ds.dk/da/nyhedsarkiv/2021/03/ny-pandemistandard-for-facility-management-bliver-et-redskab-til-at-holde-samfundet-i-gang

Annoncer