Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

ISS skal sælge overskudsmad i poser for at undgå spild i kantiner

5. marts 2021

Madspild har været og er stadig et emne vi debatterer enormt meget, både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Derhjemme kan det være lettere at justere mængden man køber ind, eller sørge for at lave måltider med de madvarer man har køleskabet så man undgår at smide for meget ud.

På arbejdspladsen kan det være svært at justere indkøb af mængder og hvor meget medarbejderne spiser i løbet af en dag. Derfor kan man ende med at spise rigtig meget mad ud som ikke kan genbruges dagen efter.

Hos ISS har de et mål om at udrydde alt madspild og derfor har de lavet et nyt tiltag i deres 250 kantiner på landsplan. De har netop lavet et nyt samarbejde med den danske madspildsapp Too Good To Go for at reducere madspild.

“Vi er generelt på en bæredygtighedsrejse med fokus på initiativer, der kan være med til at rykke den grønne agenda. Vores kunder efterspørger grønne initiativer, og dem vil vi gerne understøtte. Ligesom vores medarbejdere er interesserede i bæredygtighed.” udtaler Maja Volquards Hesselholt, Direktør for ISS Food Services DK.

Det nye samarbejde gør altså at medarbejdere og gæster har muligheden for at købe rester med hjem, til en fornuftig pris.

Læs om ISS' nye tiltag mod madspild her.

Annoncer