Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Voxpop: Det tog vi med hjem fra årskonferencen

22. september 2021
Nils-Ole Heggland
Journalist, kommunikationsrådgiver
Heggland kommunikation

Netværk og ledelse
Kevin Terp-Tran, projektleder hos TDC Net

”Det vigtigste for mig har været at møde ligesindede fra andre virksomheder og organisationer og at høre, hvad de gør, ikke mindst om digitalisering. Desuden var det spændende at høre om forandringsledelse, som har fyldt meget på grund af coronapandemien.”

”Blandt indlæggene var det især inspirerende, da Peter Bredsdorff-Larsen talte om at gøre modspillere til medspillere. Selv om han er håndboldtræner, var det meget relevant for mig, fordi jeg også skal sammensætte team, hvor de enkelte deltagere har forskellige styrker og svagheder.”

”Det var også interessant at høre, hvordan Postnord har brugt sensorer til at kortlægge den reelle brug af arbejdsstationer, og hvordan ATP har arbejdet med at systematisere og strukturere brugen af opsamlede data om ejendomme i porteføljen.”


Plads til usikkerhed
Erik Brown Frandsen, FM-teamleder i Sweco

”Det er anden gang, jeg deltager i en fysisk årskonference. Her har været gode og inspirerende indlæg, især om forandringsledelse og om, hvordan vi kan regulere adfærd.”

”Det var fx interessant at høre om, hvordan det er tilladt at vise usikkerhed som leder, og hvordan man kan skabe plads til drøftelser i sit team. Det var også spændende at høre Christina Blak (fra konsulenthuset We Love People, red.) tale om, hvordan bæredygtighed i fremtiden bliver et underliggende tema for meget af det, vi skal arbejde med. Desuden var det inspirerende at opleve håndboldtræner Peter Bredsdorff-Larsen fortælle om sine tanker og oplevelser om ledelse.”

Fredagens program omfattede et tredobbelt spor om forandringsledelse med 20 minutters indlæg om nudging, om reaktioner på forandringer og om forandringskommunikation. Indlæggene blev gennemført tre gange i træk, så alle deltagere på skift kunne overvære alle indlæg.

”Det blev kørt ret effektivt, og jeg nåede alle tre indlæg, som var ret gode. Ved andre konferencer ville man typisk ikke nå forbi alle indlæggene.”


Råd om kommunikation
Mette Carstad, ejendomschef i Rudersdal Kommune

”Det mest givtige for mig var de 20 minutter om forandringskommunikation med blandt andet fem gode råd. Som ejendomsfolk har vi typisk ingen uddannelse i kommunikation, og i min organisation betjener vi – og skal kommunikere med – både brugere, borgere og politikere.”

”Også Christian Ørsteds indlæg var inspirerende, ikke mindst med at være sikre på, at vi gør det, som giver mening. Jeg købte også en af hans bøger, som blev solgt efter indlægget.”

Annoncer