Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Deltag i forløb med Institut For Fremtidsforskning og bliv skarp på, hvordan I fremtidssikrer arbejdspladsen

5. oktober 2021

Illustration fra rapporten: Kontorarbejde i en digital virkelighed – Fremtidens hybride arbejdsplads 2030, IFF, sep. 2021.

DFM og Institut For Fremtidsforskning gentager succesen og tilbyder igen et forløb om fremtidens hybride arbejdsplads. Forløbet er målrettet organisationer, der ønsker at blive klogere på fremtidens arbejdsplads og har brug for at fremtidssikre deres egen arbejdsplads.

Forløbet giver de deltagende organisationer indsigt i udviklingstendenser og fremtidsscenarier for arbejdspladsen og mulighed for at diskutere hvilke konsekvenser, det har for deres egen organisation. Deltagerne inddrager deres egne, konkrete udfordringer og planlagte initiativer i diskussioner internt blandt organisationens deltagere, med deltagere fra de andre virksomheder og i en individuel afklaring med fremtidsforsker Claus Sneppen.

Trine Søegaard, Project Manager, Novozymes A/S, beskriver udbyttet af forløbet således:

»Novozymes står sammen med mange andre i dansk erhvervsliv med en forandret hverdag, hvor det digitale arbejde er en naturlighed, og hjemmearbejde er et tilbud som benyttes flittigt. Den hybride arbejdsplads er blevet virkelighed. Denne forandring er ikke bare et spørgsmål om hvor mange dage vi kan arbejde hjemme, og hvor mange dage vi møder ind.

Den er så meget mere vidtrækkende, og Facility Management spiller en utrolig vigtig rolle i at have kompetencerne til, at kunne understøtte denne strukturelle forandring i måden vi arbejder på. Det gælder antallet af M2, måden vi indretter og udnytter de M2 vi har til rådighed, og ikke mindst at understøtte mulighederne for at tiltrække og fastholde værdifulde medarbejdere. Hvordan skaber vi den bedste version af fremtidens arbejdsplads?

Store spørgsmål, og derfor har deltagelse i dette projekt spillet en endnu større rolle end vi kunne vide, da vi startede op. Vores deltagelse har givet os en meget diversificeret viden om de forandringer som kommer til at ske. Sparringen med Institut for Fremtidsforskning og de andre deltagere har givet en uvurderlig viden og nye vinkler. Vi er nu meget bedre klædt på til at kunne indgå i de projekter, og forandringer som er på vej, samt til at kunne give mere kvalificerede indspark til vores ledelse, og på sigt, at indgå i et mere tæt samarbejde med bl.a. IT og HR hvad angår Novozymes fremtidige arbejdsplads.«

Læs mere om forløbet her.

Annoncer