Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Ny facilitator i Many Ways of Working

21. december 2021

Der er en ny sherif i byen, i hvert fald i netværket for Many Ways of Working!

Byd velkommen til Gitte Frederiksen Kjølby, arkitekt og leder af ERIK arkitekters team for arbejdspladsstrategi, indretning og adfærd.

Gittes store passion er at udforske og optimere samspillet mellem organisationer, mennesker, teknologier og rum. Hun har brugt de sidste 20 år af hendes arbejdsliv på dette felt, hvor hun har arbejdet med alle typer organisationer og arbejdsområder. Herunder kontorer, laboratorier, produktionslokaler, undervisningsrum og udstillingsrum for både private og offentlige kunder - og er derfor den helt rette til at facilitere netop dette netværk.

Netværket for Many Ways of Working beskæftiger sig med space management ud fra bl.a. forretningsmæssige perspektiver. Stadigt flere arbejder med nye måder at indrette kontorarbejdspladserne på – nogle for at udnytte arealerne bedre, andre for at opnå bedre rammer for de ansattes arbejde. Dette netværk skaber rammerne for at viden og erfaring indenfor det indretningsmæssige og de arbejdsmæssige gevinster med tilsvarende viden og erfaring indenfor forandringsledelse som forudsætning for en succesfuld indførelse af de nye måder at arbejde på.

Læs mere om netværket for Many Ways of Working og vores nye facilitator her.

Annoncer