Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Netværket for FM-systemer har skiftet navn til Digitalisering i FM

11. januar 2022

Vores netværk for FM-systemer har skiftet navn til Digitalisering i FM for, at få et bredere fokus på digitalisering i FM-branchen samt tiltrække flere FM'ere som arbejder med digitalisering bredt set.

Digitalisering i FM er er et netværk af FM-kolleger med ansvar, kompetencer og erfaringer indenfor indkøb, implementering og anvendelse af IT-systemer til FM. I netværket får du løbende sparring og inspirerende bud på alle dine udfordringer og digitale muligheder fra dit fortrolige faglige netværk.

Første netværksmøde i 2022 bliver afholdt d. 3. februar og emnet er 'DFM innovationsprojekt'. DFM har søgt midler til et innovationsprojekt omkring digital bæredygtighed, og til dette netværksmøde får du muligheden for at tænke over dit bidrag til projektet samt komme med gode inputs og ideer, til det videre arbejde.

Lyder netværket for Digitalisering i FM interessant for dig? Så er der gode nyheder. Netværket har netop åbnet op for nye medlemmer, så hvis du er interesseret i at blive en del af et spændende og fortroligt netværk, så skal du slå til nu.

Læs mere om netværket her. Hvis du har spørgsmål til netværket og strukturen af møder, kan du kontakte netværks facilitator Kim Jacobsen på kj@k-jacobsen.dk.

Annoncer