Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Forandringsledelse er i centrum hos FM

20. marts 2018
Karina Lykkegaard
projektleder
DFM netværk

Forandringsledelse er i centrum hos FM Man siger at al forandring er svær, men når man spørger FM-erne, så er det en sandhed med modifikationer. 

I den undersøgelse, som vi er ved at gennemføre, svarer langt de fleste, at forandringsledelse bliver stadig mere vigtig, men når det kommer til, hvor svært det er at gennemføre konkrete forandringer på de enkelte områder, så er billedet mere nuanceret. 

På en skala fra 0 til 4, hvor 2 derfor er ”neutral” ligger aktivitetsbaserede arbejdspladser blandt de forandringer, der er vanskeligt at gennemføre.  Til gengæld vurderer de fleste, at det ikke er særlig vanskeligt at flytte medarbejdere til nye bygninger. At skære i etablerede services vurderes også som svært af en overvægt.  Faktisk er der lidt flere, der er enige i, at det er svært at skære i etablerede servises, end der er enige i, at det er svært at flytte til en ny by. 

Undersøgelsen vil indgå i programmet til Årskonferencen på torsdag og fredag. Den samlede undersøgelse ”Tag temperaturen på FM 2018” vil efterfølgende blive gennemgået mere omfattende på hjemmesiden – og du kan stadig nå at udfylde spørgeskemaet - find det her: https://da.surveymonkey.com/r/8Y5YYCM

 

Annoncer