Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Skal DFM netværk og Molio gå sammen om at skabe et stærkt videncenter?

8. marts 2019
Svend Bie
direktør
DFM netværk

Skal DFM netværk og Molio gå sammen om at skabe et stærkt videncenter

Medlemsmøde/workshop hvor vi skal diskutere perspektiverne i at sammenlægge DFM netværks og Molios kompetencer og ressourcer.

DFM netværk er en succes, og det vil vi gerne forsætte med at være.  I vores dagligdag som FM-ere skal vi kunne mere og mere - digitaliseringen går rigtig stærkt og kræver dedikerede ressourcer mange steder. Bæredygtighed er ikke bare at sortere affald og slukke for strømmen, men er blevet til 17 Verdensmål. For at kunne blive ved med at udvikle FM sammen med medlemmerne, ser vi derfor et behov for at kunne tilbyde medlemmerne endnu flere muligheder inden for bl.a. digitalisering, uddannelse, certificering og bæredygtighed.

DFM netværk har derfor over de seneste måneder drøftet med Molio, om vi sammen skal skabe et stærkt videnscenter, der bedre kan understøtte den faglige udvikling. Molio og DFM netværk supplerer hinanden godt. Molio henvender sig i dag til de faggrupper, der står for byggeri, mens DFM netværk henvender sig til driftsherrer, leverandører og rådgivere inden for FM.

Læs mere og tilmeld dig workshoppen her

Annoncer