Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Vi søger ny direktør

4. juli 2019

Direktør til Dansk Facilities Management netværk

Vil du være med til at sætte dagsorden for et fagligt netværk indenfor facilities management og workplace management?

Vi søger en visionær direktør, som vil være med til at sætte dagsorden for facilities management (FM) i Danmark. FM er i rivende udvikling og får større og bredere indflydelse i vores medlemsvirksomheder/-organisationer.

Du skal drive et netværk af engagerede medlemmer, som mødes i udvalg, netværk og ved medlemsarrangementer. Fokus for aktiviteterne spænder fra meget specialiserede udvalg til den årlige konference, med over 200 deltagere fra hele landet. Du skal tage initiativ til tiltag, der kan skabe nye perspektiver indenfor FM, konsolidere det eksisterende og give medlemmerne mulighed for at få ny viden på tværs af en bred medlemssammensætning.

Det er vigtigt, at du er god til at engagere andre og se muligheder. Du skal kunne skabe sammenhænge til andre faglige områder, så vi sammen løfter os. Du skal kunne favne interesser fra private og offentlige virksomheder og andre interessenter. Du skal kunne forbinde virksomheder, medlemmer, forskning og uddannelser, så vi sammen skaber viden, der udvikler FM.

Du får ledelsesansvaret for et sekretariat bestående af to medarbejdere, hvor du skal være med til at ansætte den ene. Der er tilknyttet et antal konsulenter, som driver de faglige netværk, ligesom mange aktiviteter er drevet af medlemmer. Du får det økonomiske ansvar og ansvaret for administrationen og udviklingen af Dansk Facilities Management netværk. Du skal udbygge netværket med medlemmer og samarbejdspartnere. Du skal kunne performe på egen hånd, men samtidig kunne få dit team til at spille sammen.

Vi lover dig at dagene ikke ligner hinanden. At du vil møde engagerede medlemmer, som har ambitioner for netværket og for facilities management. At du vil være med til at forme fremtiden indenfor et spændende fagområde.

Du refererer til bestyrelsen og skal sammen med en nyvalgt bestyrelse være med til at forme den nye strategi for netværket.

Kvalifikationer og kompetencer

Det er afgørende, at du kan stå i spidsen for at udvikle netværket sammen med medlemmerne og bestyrelsen. Du skal være god til at engagere og motivere. Kunne facilitere og kommunikere. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med netværk eller faglige organisationer, og har kendskab til facilities management og/eller workplace management.

Vi har ikke krav om en bestemt uddannelse, men måske har du en akademisk uddannelse/professions bachelor eller har erfaring med FM.

Stillingen er på fuld tid. Løn efter kvalifikationer. Sidste ansøgningsfrist er 15. august.

ansøgning via jobindex

Annoncer