Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
25. august 2017
Gå ikke glip af et arrangement med FM-spin, debat og koncert - 9. november hos Danmarks Radio
18. august 2017
DFM netværks udvalg for international forskning og praksis inviterer til et eftermiddagsarrangement den 12. oktober hvor strategisk digitalisering er temaet.

15. august 2017
Facilities Management er under forandring. Medlemsundersøgelsen, der er gennemført op til Årskonferencen, peger på en række udviklingstræk, som kan sammenfattes i et enkelt budskab: Når de teknologiske og forretningsmæssige vilkår ændrer sig drastisk for de virksomheder og organisationer, som FM skal supportere, så får det også drastiske konsekvenser for, hvordan FM skal tænkes og udføres.
15. august 2017
DFM netværk er det eneste forum for Facilities Management (FM) i Danmark, som samler driftsherrer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM - fra fm-ere til fm-ere.
Vi har samlet det bedste FM stof på dfm-net.dk.
Læs programmet om DFM netværks Årskonference 2020, som det nu er muligt at tilmelde sig - hvor de hurtige vil have adgang til vores 'early bird-priser'. Hør lidt om vores motivation for årets arrangement og bliv først videre til vores program, de praktiske forhold og se om du er hurtig nok til at kunne tilmelde dig til 'early bird-priser'.
   1 ... 11 ... 13   
Annoncer