Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
14. januar 2021
De sidste måneder har vi haft rigtig mange spændende projekter igang, og endnu flere er på tegnebrættet. Vi præsenterer dig her for nogle af de projekter som du kan glæde dig til, bliver lanceret i 2021.
12. januar 2021
Er du nysgerrig på hvordan FM bidrager til verdensmålene?

Så har vi en god nyhed til dig!
1. januar 2021
Kontingentet for 2021 er steget
22. december 2020
Så er vi nået til fjerde og sidste udgave af DFMs adventsserie. I vores sidste udgave præsenterer vi, Helle Lohmann Rasmusen, Videns- og udviklingschef hos DFM. Helle styrer ind på nogle af de trends og tendenser hun ser for FM i 2021, og hvad der kommer til at blive hot or not indenfor FM-branchen.

I DFM er vi gået på juleferie, og det bliver en tiltrængt men også anderledes jul som formentlig flere af os vil holde i år. Derfor vil vi fra hele DFM ønske alle en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår - pas på jer selv og hinanden.
14. december 2020
Vi nærmer os jul og juleferie, og i DFM glæder vi os til alt hvad julen bringer, selvom det bliver en anderledes jul pga. covid-19. På fredag går vi på juleferie - men vi glæder os allerede til et spændende 2021, hvor vi har en masse spændende arrangementer og initiativer planlagt.

I dag er vi nået til tredje udgave af DFMs adventsserie. I tredje udgave præsenterer vi, Kim Jacobsen, indehaver af K-Jacobsen A/S og formand for DFMs digitaliseringsudvalg og facilitator for DFM netværket, FM-systemer i hhv. øst og vest. Kim sætter fokus på året der gik ift. omstillingsparathed og andre udfordringer som 2020 har bragt med sig.
8. december 2020
DFM samler førende kræfter indenfor workplace design og workplace experience i en dansk hub af det internationale netværk for Workplace Evolutionaires, WE. 

Arbejder du med workplace i f.eks. FM, HR, som rådgiver eller konsulent, møbelproducent, forandringsleder, så kom og vær med!
7. december 2020
I DFM er vi mere end klar til jul, og i den forbindelse giver vi dig hver mandag i december måned en lille adventsgave, i form af vores adventsserie. Udgaverne sætter fokus på forskellige problematikker FM-branchen oplever på nuværende tidspunkt, og du kan enten drage nyttige eller indsamle viden på de forskellige områder. Vi håber at I vil tage godt imod den.
 
I dag præsenterer vi dig for anden udgave af adventsserien. I denne udgave har vi, Preben Gramstrup, driftsherrerådgiver og indehaver af fm3.dk som skriver om Facilities Management som værende værdiskaber eller omkostning.
1. december 2020
I weekenden blev julen 2020 skudt i gang med 1. søndag i advent. I DFM vil vi gerne julehygge sammen med vores medlemmer, og det gør vi med en adventsserie som indeholder spændende emner og reflekterende indlæg fra en række FM-eksperter. Der kommer en ny advents-artikel hver mandag indtil jul.

Vi starter i dag, hvor Susanne Balslev, FM ekspertisechef i NIRAS og formand for DFMs kompetenceudvalg skriver om behovet for en FM-uddannelse i Danmark og hvordan DFM arbejder for det.

God fornøjelse og glædelig jul.
9. oktober 2020
Fremtidens arbejdsplads er forandret for evigt. Flere arbejder hjemmefra, Microsoft Teams og andre digitale platforme er en integreret del af hverdagen. Den tid medarbejderne tilbringer sammen på kontoret er kraftigt reduceret. Derfor er det vigtigt, at FM’ere i en fart finder ud af, hvad den fysiske arbejdsplads skal tilbyde medarbejderne i fremtiden, for en ting er helt sikkert: Det er ikke det samme som før corona!

Det sætter vi fokus på til seminaret ”Faciliteter til fremtidens arbejdsplads” hvor en række førende eksperter og praktikere indenfor feltet vil komme med deres bud og betragtninger på fremtidens arbejdsplads.

Der er kun 50 pladser (med rette afstand), så skynd dig at tilmelde dig.
28. september 2020
DFM ser gerne, at der tages initiativ til mere forskning til at styrke de danske virksomheders evne til fortsat drift ved kritiske hændelser. En virksomhed i forandringer kræver et tæt samspil mellem Business Continuity management og FM.

24. september 2020
Covid-19 har udfordret os på beredskabsplaner og hvordan vi drifter i en særlig situation. Vi har fortsat udfordringer men vi har også allerede en masse erfaringer - dem skal vi dele med hinanden. Derfor opretter DFM et nyt netværk for alle der arbejder indenfor drift, beredskab, sikkerhed og risiko.
17. september 2020
Den 27. oktober afholder DFM i samarbejde HORTEN et webinar, hvor du kan få mere viden om, hvilke regler, der gør sig gældende, når det offentlige udbyder Facility management. Bliv bekendt med de forskellige typer af udbud og hvilket råderum de forskellige typer giver i forhold til fx. forbedringsforslag.
   1  2 ... 14   
Annoncer