Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
12. juni 2020
Det skal være nemmere at beskrive hvordan FM skaber værdi! Det var en gruppe af DFM’s medlemmer enige om, og besluttede samtidigt at gøre noget ved det. De igangsatte et udviklingsprojekt i DFM regi, på tværs af forskning, rådgivning, og offentlige/private virksomheder og organisationer og har nu i over et år arbejdet på at lave en værditaksonomi for FM.
9. juni 2020
DFM fik ved den årlige generalforsamling d. 19. maj 2020 valgt ny bestyrelse. Tibbe Knudsen, Henrik Liebach og Helle Lohmann Rasmussen genopstillede ikke. Til gengæld var der andre, der stillede op til alle 3 ledige poster og valget blev gennemført først for det ordinære medlem og derefter for de 2 suppleanter. Preben Gramstrup opnåede valg som bestyrelsesmedlem for en 3-årig periode mens Daniel Gullberg og Kennet Fredebo Wilken begge blev valgt som suppleanter. Tak til alle, der stillede op.
26. maj 2020
Her kan du læse bestyrelsesformandens beretning for året 2019 i DFM netværk. Årsberetningen er fremlagt ved årets generalforsamling, d. 19. maj 2020.
25. maj 2020
Her kan du læse referat fra året general forsamling, som blev afholdt virtuelt grundet coronasituationen. Verner Bentzen blev valgt til dirigent, og styrede forsamlingen igennem eftermiddagen på fornem vis. Der var mange spændende punkter på dagsordenen, blandt andet valg af 3 nye bestyrelsesmedlemmer, forslag om navneændring, forslag om udnævnelse af æresmedlemmer og DFM netværk set i lyset af coronakrisen.
5. maj 2020
Genåbningen stiller store krav til kontorindretningen og det kan være svært at se hvordan man f.eks. bedst får skabt afstand mellem medarbejderne. Se med, når Lene Becker fra LAIKA Rumdesign 7. maj kl 12 giver sine bedste råd og vejledninger til konkrete problemstillinger i indretningen. Læs mere og få link til virtuelt møderum her. Tilmelding er ikke nødvendig.
1. maj 2020
Desværre har den økonomiske opbremsning med covid-19 og lockdown over hele kloden allerede kostet mange mennesker deres job. Denne artikel vil give gode råd til hvordan man hurtigst kommer i job igen.
28. april 2020
DFM netværk deltager i et udviklingsprojekt støttet af ELFORSK om energifleksibilitet og AI.
Projektet er højaktuelt, da det netop tager fat i en af de 5 ’grønne byggesten’, som Klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren i sidste uge anbefalede til regeringen.
nu er workshop nummer to på trapperne
27. april 2020
Hvordan opstiller man mest effektive nøgletal om energioptimering, så de bidrager til forståelse, og ikke blot drukner i tal-statistikker.

Hvordan bliver den enkelte lokation i en stor organisation bevidst om sine energital, og hvordan benchmarker man på tværs af lokationer?
Se med på det virtuelle møde 7. maj kl 10-11.
23. april 2020
Med implementering af det nye bygningsregulativ BR18 kom en række nye krav til Drifts-, Kontrol- og Vedligeholdelsesplaner. Kender du de nye bestemmelser og lever din virksomhed eller organisation op til dem?
Se med på det virtuelle møde den 29. april kl 10.00

23. april 2020
Vi har længe vidst, at FM kan medvirke til innovation i virksomhederne, ved at indrette services og fysiske omgivelser på en måde, der medvirker til at medarbejdere mødes, formelt og uformelt. Hvad gør vi så nu, hvor FM arbejder hårdt for at sikre, at de netop ikke mødes?
20. april 2020
I DFM er vi stolte af, at vi i samarbejde med FM organisationerne i Holland, Sverige og Norge, nu skyder vores store spørgeskemaundersøgelse om digitalisering og bæredygtighed i gang!
15. april 2020
Regeringen har løsnet grebet om Danmark en anelse og vi skal så småt til at åbne samfundet igen. Det betyder også, at vi snart skal begynde at åbne vores arbejdspladser igen og her spiller Facility Management en afgørende rolle, for at det lykkes! Der arbejdes derfor hårdt i FM organisationerne i disse uger. Mange udfordringer er de samme på tværs af organisationer, og vi har derfor inviteret 2 FM’ere til at dele deres erfaringer og planer for genåbningen med vores medlemmer
   1  2 ... 13   
Annoncer