Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
24. marts 2021
Sæt kryds i din kalender når DFM afholder Danmarks eneste konference i Workplace og Facility Management, d. 9. - 10. september i København.
10. marts 2021
Vi har været så heldige at, det nu lukket Center for Facility Management på DTU har doneret restoplæg af en række bøger som handler om Facility Management i et bredt udspænd. Derfor har vi fået den fornøjelse at vi må uddele disse restoplæg til vores medlemmer, helt gratis. 
9. marts 2021
DFM som videnscenter! Sådan lyder et af hovedbudskaberne i bestyrelsens nye strategi, og derfor har vi i sekretariatet blandt andet igangsat en målrettet indsats på at få flere udviklingsprojekter sat i søen. En gruppe bestående af udvalgsformændene, vores viden- og udviklingschef og direktør har allerede udarbejdet et projektkatalog over projekter, som vores medlemmer efterspørger.
5. marts 2021
Hos servicegiganten ISS Facility Services A/S bliver ca. 5 til 10 pct. mad smidt ud. Det niveau er ISS nået efter fem års indsats. Slutmålet er helt at udrydde madspild i koncernen, der driver 250 af kantiner og dermed er en af de største danske kantineudbydere.

Nye anretningsmetoder og ændrede rutiner i kantinerne har skubbet til spildprocenten, men nu prøver ISS at nå længere ned med et nyt samarbejde med den danske madspildsapp Too Good To Go. Det fortæller Maja Volquards Hesselholt, der er direktør for ISS Food Services DK.
3. marts 2021
Internationale branchefolk er igang med at få etableret en ny global såkaldt pandemistandard. Det bliver en opskrift på, hvordan processerne inden for facility management omkring store smitteudbrud bør foregå. Standarden vil betyde at, vi i FM-branchen kan blive bedre og mere effektive til at håndtere større pandemier i fremtiden.
24. februar 2021
Mange af DFM’s medlemmer orienterer sig i større og større udstrækning mod udlandet. Derfor finder vi det helt oplagt at DFM samarbejder med IFMA, som er den amerikanske forening for FM.
18. januar 2021
Vil du være med i et nyskabende netværk - Workplace Evolutionaries?

DFM samler førende kræfter indenfor workplace design og workplace experience i en dansk hub af det internationale netværk for Workplace Evolutionaires, WE.

Arbejder du med workplace i f.eks. FM, HR, som rådgiver eller konsulent, møbelproducent, forandringsleder, så kom og vær med!
14. januar 2021
De sidste måneder har vi haft rigtig mange spændende projekter igang, og endnu flere er på tegnebrættet. Vi præsenterer dig her for nogle af de projekter som du kan glæde dig til, bliver lanceret i 2021.
12. januar 2021
Er du nysgerrig på hvordan FM bidrager til verdensmålene?

Så har vi en god nyhed til dig!
1. januar 2021
Kontingentet for 2021 er steget
22. december 2020
Så er vi nået til fjerde og sidste udgave af DFMs adventsserie. I vores sidste udgave præsenterer vi, Helle Lohmann Rasmusen, Videns- og udviklingschef hos DFM. Helle styrer ind på nogle af de trends og tendenser hun ser for FM i 2021, og hvad der kommer til at blive hot or not indenfor FM-branchen.

I DFM er vi gået på juleferie, og det bliver en tiltrængt men også anderledes jul som formentlig flere af os vil holde i år. Derfor vil vi fra hele DFM ønske alle en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår - pas på jer selv og hinanden.
14. december 2020
Vi nærmer os jul og juleferie, og i DFM glæder vi os til alt hvad julen bringer, selvom det bliver en anderledes jul pga. covid-19. På fredag går vi på juleferie - men vi glæder os allerede til et spændende 2021, hvor vi har en masse spændende arrangementer og initiativer planlagt.

I dag er vi nået til tredje udgave af DFMs adventsserie. I tredje udgave præsenterer vi, Kim Jacobsen, indehaver af K-Jacobsen A/S og formand for DFMs digitaliseringsudvalg og facilitator for DFM netværket, FM-systemer i hhv. øst og vest. Kim sætter fokus på året der gik ift. omstillingsparathed og andre udfordringer som 2020 har bragt med sig.
   1  2 ... 15   
Annoncer