Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
6. juni 2019
Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 18 juni.
24. maj 2019
Bestyrelsens forslag om at fusionere DFM netværk ind i Molio kunne ikke samle tilstrækkeligt flertal på generalforsamlingen torsdag d. 23. maj. Der var et flertal på 55 procent af de afgivne stemmer for forslaget, men da en opløsning af foreningen kræver ¾ flertal, er forslaget faldet.
26. april 2019
Udvalget der skal stå bag Årskonferencen 2020 er nu sammensat - 2020 er i øvrigt den amerikanske betegnelse for perfekt syn på begge øjne.


25. april 2019
Vi har et særlig vigtigt punkt på dagsordenen, så vi vil opfordre så mange medlemmer som muligt, at deltage - har du ikke mulighed for at komme, er der mulighed for at sende en fuldmagt.
24. april 2019
Den bevaringsværdige boligejendom Ryesgade 25, beliggende tæt ved søerne i København, har gennemgået en renovering, hvor det stærke fokus på bæredygtighed medførte, at projektet har opnået DGNB bæredygtighedscertificering.
23. april 2019
17 unge FM’ere fik i år mulighed for at deltage på DFM netværks årskonference i Helsingør med støtte fra Boligfonden KUBEN. De unge FM’ere omfatter både studerende, nyuddannede og enkelte med få år på arbejdsmarkedet. Her fortæller fem af dem om, hvordan de oplevede konferencen, og hvad de fik ud af at være med.
10. april 2019
Kom til morgenmøde i Den Globale FM-Café torsdag den 9. maj kl. 7.30 – 9.30 og mød Henrik Ebbesen, der giver staldtips om hvordan VR & AR ikke kun giver værktøjer til at gøre ting bedre - men også hvordan det påvirker forretningsprocesserne
8. april 2019
WE Hub Denmark bygger bro mellem HR, IT og FM, og understøtter dermed en trend, hvor supportfunktionerne i både offentlige og private virksomheder arbejder tættere sammen om at skabe arbejdspladser, der giver mere værdi både til virksomhederne og til medarbejderne.
29. marts 2019
Boligfonden Kuben og DFM Netværk kunne den 28. marts uddele Facility Management Prisen 2019 til FællesBo & eseebase. De vandt prisen foran et stærkt felt, der blandt andet talte Hospitalsenhed Region Midt, Hillerød Kommune, Fitness World og DTU Campus Service.
21. marts 2019
Alle der arbejder med space management er opmærksomme på, at kvadratmeter både er dyre og belaster ressourceforbruget. Når man så samtidig ved, at det ikke skaber en effektiv arbejdsplads at fråse med pladsen, så er det ikke så mærkeligt, at der i øjeblikket er meget fokus på, hvor mange kvadratmeter der skal bruges på hver arbejdsplads.
19. marts 2019
Danmarks første kursus i håndtering af serviceaftaler gør dig i stand til at udforme og administrere serviceaftaler på en måde, så det blot bliver en naturlig del af hverdagen i driftsafdelingen.
13. marts 2019
FM’erne kan som Space Managere være med til at skabe optimale rammer for hjernen. Deltagerne på Årskonferencen får lejlighed til at møde Laust Lauridsen. 

Han har tilrettelagt en workshop i samarbejde med Emil Hassing og Jacob Theodor Dohn. På den omsætter de den nyeste hjerneforskning til praktiske øvelser for nysgerrige FM’ere.
   1  2 ... 8   
Annoncer