Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
24. september 2020
Covid-19 har udfordret os på beredskabsplaner og hvordan vi drifter i en særlig situation. Vi har fortsat udfordringer men vi har også allerede en masse erfaringer - dem skal vi dele med hinanden. Derfor opretter DFM et nyt netværk for alle der arbejder indenfor drift, beredskab, sikkerhed og risiko.
17. september 2020
Den 27. oktober afholder DFM i samarbejde HORTEN et webinar, hvor du kan få mere viden om, hvilke regler, der gør sig gældende, når det offentlige udbyder Facility management. Bliv bekendt med de forskellige typer af udbud og hvilket råderum de forskellige typer giver i forhold til fx. forbedringsforslag.
14. september 2020
DFM netværk lancerer som noget helt nyt en faciliteret studiegruppe for FM standarder. På otte formiddagsmøder hjælper studiegruppen hinanden med at forstå de enkelte standarder og sætte dem i relation til deres daglige arbejde. Studiegruppen faciliteres af Kim Jacobsen, der sørger for det praktiske, så du kan koncentrere dig om indholdet. Læs mere om program og tilmelding her.
8. september 2020
DFM opretter et helt nyt netværk for FM’ere, der arbejder med kantinedrift. Her kan man sparre med hinanden, drøfte ideer, udfordringer og løsninger i forhold til den aktuelle corona-situation men også hvad der er af problemstillinger, der knytter sig til kantinedrift mere generelt herunder den grønne omstilling.
2. september 2020
DFM netværk udgiver rapport på baggrund af forårets spørgeskemaundersøgelse om digitalisering og bæredygtighed i FM. Undersøgelsen er første skridt i et stærkt samarbejde mellem Norges Bygg- og Eiendomsforening, IFMA Sverige og Facility Management Nederland. Projektet er initieret af digitaliseringsudvalget i DFM og støttet af Realdania. Læs hele rapporten (på engelsk) her!
1. september 2020
I dag er det ét år siden, jeg, Laura Lindahl, havde første arbejdsdag i DFM netværk. Nu ser jeg tilbage på året, der er gået – og det første, jeg tænker, er: hvor blev tiden af? Året er fløjet afsted. Men når jeg så ser på DFM, og hvad der er sket på det år, så bliver jeg glad. Vi har faktisk opnået rigtig meget det seneste år. Det har været et hektisk, men meget lærerigt år - og jeg er klar til endnu et år! 
19. august 2020
Nordisk Korona Konference med debat! Er du klar til den næste pandemi? Den norske brancheforening Ren Fordel inviterer til konference i Oslo d. 12. oktober, hvor branchen på tværs af landegrænser kan debatere og videndele erfaringer fra tiden under Covid 19-pandemien. Læs mere og få link til tilmelding her.
11. august 2020
I foråret skrev Anne-Sofie Noltensmejer og hendes bachelormakker en kommunikationsstrategi til DFM netværk som afsluttende projekt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Nogle af projektets indsigter og løsninger skal nu udføres i praksis, da Anne-Sofie er startet som kommunikationskonsulent hos DFM netværk. Læs mere om projektets hovedpointer her!
17. juli 2020
Vil du gerne være proaktiv omkring fremtidens arbejdsplads?

Så har du her muligheden for at blive partner på partnerstudiet Fremtidens Flydende Arbejdsplads: 2025. For hvad sker der egentlig, når det traditionelle kontor kollapser, og vi i stigende grad løser vores arbejdsopgaver løsrevet fra tid, sted og rum?
7. juli 2020
Nyt, moderne og ansvarligt!

Covid-19 har åbnet vores øjne for nye og moderne måder at interagere med hinanden på. Faglig viden leveres i nye indpakninger, og vi har oplevet, at vi sagtens kan netværke virtuelt. Vi har fået flere værktøjer i vores digitale værktøjskasse. Det er fantastisk.

Derfor griber Dansk Facilities Management de nye muligheder og udbyder årskonferencen 2020 virtuelt i stedet for det velkendte fysiske møde.
12. juni 2020
Det skal være nemmere at beskrive hvordan FM skaber værdi! Det var en gruppe af DFM’s medlemmer enige om, og besluttede samtidigt at gøre noget ved det. De igangsatte et udviklingsprojekt i DFM regi, på tværs af forskning, rådgivning, og offentlige/private virksomheder og organisationer og har nu i over et år arbejdet på at lave en værditaksonomi for FM.
9. juni 2020
DFM fik ved den årlige generalforsamling d. 19. maj 2020 valgt ny bestyrelse. Tibbe Knudsen, Henrik Liebach og Helle Lohmann Rasmussen genopstillede ikke. Til gengæld var der andre, der stillede op til alle 3 ledige poster og valget blev gennemført først for det ordinære medlem og derefter for de 2 suppleanter. Preben Gramstrup opnåede valg som bestyrelsesmedlem for en 3-årig periode mens Daniel Gullberg og Kennet Fredebo Wilken begge blev valgt som suppleanter. Tak til alle, der stillede op.
   1  2 ... 14   
Annoncer