Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
11. februar 2019
Prisen sætter fokus på fremragende FM, og de spændende cases, der er derude og kigger man igennem de tidligere vindere, står det klart at stoltheden over velovervejet og veldrevet FM afdeling er det der hyldes, når vinderen af prisen skal findes. Som der blev skrevet i 2004 – og stadig rammer plet:

”Facilities management handler om at styre driften af en bygning med alle dens funktioner og faciliteter – planlagt og systematisk – og samtidig sørge for at vedligeholde bygningen og alle dens bygningsdele ”med rettidig omhu”. Det er en indsats, som i sig selv sjældent er voldsom spektakulær. Men resultaterne er altid til at få øje på.”
28. januar 2019
Medlemsmøde, netværk og GF i DFM Benchmarking den 27. februar i Blox, København

RPA - Robotic Process Automation eller softwarerobotter/kontorrobotter, er så småt ved at indtage vores verden.
I flere og flere virksomheder har man fået øjnene op for mulighederne ved at implementere kontorrobotter, der kan automatisere manuelle processer, og teknologien passer særlig godt til Facility Management.
28. januar 2019
4. februar: Gå-hjem-møde Kloge Kommunale Kvadratmeter

Kloge kommunale kvadratmeter kommer i stigende grad på dagsordenen i direktionerne i kommunerne som et middel til at skabe mere fleksible løsninger, bedre kvalitet i bygningerne og øget økonomisk råderum til lokale prioriteringer.

Dét er temaet for gå-hjem-mødet 'Sådan skaber kloge kvadratmeter øget velfærd og økonomisk råderum', hvor der deles konkrete erfaringer, værktøjer og viden til at komme godt i gang med at skabe kloge kommunale kvadratmeter.

17. januar 2019
Boligfonden KUBEN har igen i år valgt at give os mulighed for at invitere 15 unge FM-ere mulighed for at deltage på Årskonferencen, der finder sted den 28. – 29. marts i Helsingør. 
4. januar 2019
Vi er midt i en af de største samfundsændringer nogensinde. En evolution drevet af digitaliseringen – og hvor vi både ser eksempler på overraskende hastige forandringer og overraskende stabilitet.
22. november 2018
Du har nu mulighed for at se eller gense forfatternes og opponenternes indlæg fra konferencen i onsdags den 14. november.
20. november 2018
Arbejder du i en FM organisation, der indenfor de seneste år har modtaget et nyt byggeri?

Så hjælp os med at kortlægge de hyppigste vanskeligheder i nyopførte faciliteter.
15. november 2018
Hvidbogen er starten på et stort digitaliseringsprojekt, der også omfatter videndeling, læringsnetværk, videoer, konferencer og cases. Projektet sætter fokus både på de store gevinster ved digitalisering og de mange snubletråde.
25. oktober 2018
Den 14. november sker der 2 spændende ting i FM-branchen:

1: Vores meget omtalte bog "Facility Management som digital forandringsagent" lanceres og deltager du i lanceringen, får du et eksemplar med hjem

2: Vores nye digitale FM-Univers går i luften. Her vil du bl.a. kunne læse en række spændende cases om digitaliseringen af FM.
8. oktober 2018
Vil du se nogle Highligths fra bogen "Facility Management som digital forandringsagent" der udkommer den 14. november?

Så læs med her
6. september 2018
Regionens renoveringsanalyse trak overskrifter i dagene omkring Kr. Himmelfart. Pludseligt var aviserne fulde af artikler om, at Region Hovedstadens bygninger var i alarmerende dårlig stand og ved at falde ned om ørerne på patienter og personale.
6. september 2018
Midt i august sendte Bygningsstyrelsen første bølge af statslige FM-opgaver i udbud. Næste etaper følger i 2020 og 2022 og derefter vil alle statslige FM-opgaver være udliciteret – formentligt i udbud med én leverandør til alle opgaver på de enkelte udbud på samme måde som vi allerede kender det fra Forsvaret og Politiet.
   1  2 ... 6   
Annoncer