Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
15. september 2021
På vegne af sekretariatet og bestyrelsen, vil vi gerne sige tusind tak for en rigtig god årskonference til både deltagere, oplægsholdere og udstillere. Det var en fornøjelse at se jer igen og tilbringe to fantastiske dage i jeres selskab.
9. september 2021
DFMs medlemmer får nu adgang til meget mere viden om fremtidens arbejdsplads, og hvilken betydning hybride arbejdsmodeller får for FM. DFM lancerer nemlig nu hele to rapporter, der beskriver indsigter og anbefalinger til fremtidens arbejdsplads fra et FM perspektiv! ”Det er viden, som vores medlemmer har efterspurgt, og som vi er utroligt glade for at kunne bidrage med nu”, udtaler viden- og udviklingschef Helle Lohmann Rasmussen.
2. september 2021
Idag er der præcis en uge til at vi åbner dørene til dette års konference indenfor FM og workplace management, nemlig DFMs årskonference - og vi håber, at du glæder dig lige så meget som os!
27. august 2021
Vi nærmer os DFMs årskonference 2021 med hastige skridt, og i dag er der kun 13 dage til at det går løs på Tivoli Hotel & Congress Center. Og en ting er sikkert, vi glæder os enormt meget til at se jer alle sammen!
24. august 2021
FM er i en rivende udvikling inden for digitalisering, bl.a. i form af implementering af robotter, IoT, AR og AI. Et eller flere digitale tiltag testes måske allerede i kontorbygningerne, men det er svære for FM’ere at overføre de nye tiltag i produktionsbygningerne, når der samtidig er strenge krav til f.eks. miljø, temperatur og ventilation.
20. august 2021
Du kan glæde dig til at høre Peter Bredsdorff-Larsen, chefhåndboldtræner, foredragsholder og konsulent, når han torsdag d. 9. september går på scenen til DFMs årskonference 2021.
16. august 2021
Om 23 dage går det løs på Tivoli Hotel & Congress Center, hvor vi kickstarter DFMs årskonference 2021, og nøj hvor vi glæder os! Det bliver to dage fyldt med faglig viden indenfor FM, workplace, forandring, digitalisering, bæredygtighed og nye måder at arbejde på.
11. august 2021
Til DFMs årskonference har vi sammensat et stærkt hold af oplægsholdere som vi glæder os enormt meget til at præsentere!
9. august 2021
I DFM har vi indgået et nyt og spændende samarbejde med Nespresso. Som medlem kan du bl.a. møde dem til forskellige medlemsarrangementer og de vil også deltage til DFMs årskonference 2021.
2. august 2021
Det er de tre ledetråde for DFMs årskonference 2021!
2. august 2021
Vi er retur med masser af energi efter en fantastisk sommerferie. Vi håber I er klar på en spændende ny sæson med masser af nye initiativer på dagsordnen!
2. juli 2021
Sekretariatet holder ferielukket i hele juli måned. Vi glæder os til at slappe af og vender stærkt tilbage d. 2. august.
   1  2 ... 17   
Annoncer