Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
1. april 2020
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har ændret den guide til ventilation under Covid-19, vi delte her på siden og i nyhedsbrev før påske. Styrelsen ser nu ikke, at smittespredning via ventilation er af stor betydning.
31. marts 2020
Deltag i et spændende virtuelt medlemsmøde hvor vi tager hul på de første refleksioner omkring hvordan coronakrisen kommer til at påvirke fremtidens facility management.

Coronakrisen kommer til at sætte sine dybe spor i vores samfund og mange spår, at det aldrig rigtigt bliver det samme igen. For os i Facility Management har det også været nogle udfordrende uger. Hvordan drifter man tomme ejendomme? Hvordan faciliterer vi hjemmearbejdspladsen? Hvad siger vores kontrakter, når vi pludselig ikke har brug for daglig rengøring eller kantinen?
30. marts 2020
Verdensmålsprisen uddeles om kort tid, og her i DFM er vi overbeviste om, at FM branchen vrimler med kandidater til sådan en pris. Hjælp os med at sætte spot på hvor vigtig FM branchen er for verdensmålene ved at nominere en organisation eller person, der har gjort noget helt særligt for verdensmålene
26. marts 2020
Thomas Toftgaard Jarløv, Strategic Commissioning Manager i Københavns Lufthavne, har netop udgivet den første danske, komplette guide til commissioning i praksis. Guiden giver en grundig introduktion til commissioning og beskriver konkrete arbejdsmetoder, styringsværktøjer og giver tjeklister på dansk, lige til at bruge.
25. marts 2020
Hvordan drifter man tomme bygninger? Det er et spørgsmål, som er blevet uendeligt aktuelle i den nuværende coronakrise. Vi har fået en ekspert til at give os sit bedste råd om netop dette emne.
25. marts 2020
Stort set uden forvarsel flyttede tusindvis af ledere og medarbejdere i sidste uge arbejdet hjem til sig selv. Det medførte både ommøbleringer og tekniske udfordringer mange steder. For en stor del af os betyder det også, at den måde vi leder eller ledes på, bliver anderledes end den plejer i det næste stykke tid. Og hvad gør man så?
18. marts 2020
DFM netværk deltager i et udviklingsprojekt støttet af ELFORSK om energifleksibilitet og AI.
Projektet er højaktuelt, da det netop tager fat i en af de 5 ’grønne byggesten’, som Klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren i sidste uge anbefalede til regeringen.
Den 2 april afholdes der en workshop som tager udgangspunkt i projektet.
16. marts 2020
Vi har netop sendt FM Update ud til jer alle. Vi har ændret layoutet og på indholdssiden har vi også foretaget ændringer. Vi zoomer ind på flere spændende medlemsvirksomheder, som gør noget spændende, vi alle kan lære af.
13. marts 2020
Vi har fulgt udviklingen af coronavirus tæt og naturligvis også sundhedsmyndighedernes anbefalinger og på den baggrund, vælger vi i denne force majeure-situation at udskyde vores årskonference.

Situationen er alvorlig – og som forening ønsker vi ikke at bidrage til øget risiko for spredning. Vi er naturligvis meget kede af situationen. Vi har på sekretariatet lagt et stort arbejde i at blive klar og har glædet os meget, men vi vurderer ikke, at der er nogen god grund til at løbe nogen form for risiko.

Vi kan dog glæde meddele, at vi allerede har den nye dato på plads: Sæt kryds i kalenderen 29. + 30. september.
26. februar 2020
DFM Netværk kan med stor glæde annoncere, at unge studerende, praktikanter eller nyuddannede FM’er kan søge om en gratis plads til vores årskonference med støtte fra Boligfonden KUBEN.
17. februar 2020
DFM har netop nedsat to nye fagudvalg, for at styrke vores indsats på to vigtige områder og søger netop nu frivillige, der brænder for at udvikle og formulere politik for FM-branchen og som brænder for at løfte FN’s verdensmål i branchen. Læs mere nedenfor:
31. januar 2020
SMART WORKPLACE – DFM sætter fokus på digitalisering og tech i 2020 med en møderække på 6 gratis møder for medlemmer og vil foregå både i Jylland og på Sjælland.

Fokus på teknologier i FM er ikke nyt, men der er kontinuerligt brug for at forbedre rammerne for at give medarbejderne de optimale forudsætninger for at kunne bidrage til kerneforretningen. Der er stigende krav fra kunder og brugere. Og de fleste har allerede indset, at FM er afgørende for rekruttering, fastholdelse og en høj produktivitet.
   1  2 ... 11   
Annoncer