Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
6. september 2018
Midt i august sendte Bygningsstyrelsen første bølge af statslige FM-opgaver i udbud. Næste etaper følger i 2020 og 2022 og derefter vil alle statslige FM-opgaver være udliciteret – formentligt i udbud med én leverandør til alle opgaver på de enkelte udbud på samme måde som vi allerede kender det fra Forsvaret og Politiet.
23. august 2018
Vi har udvalg 5 hovedtemaer, som vi vil behandle på Årskonferencen - og vi er på jagt efter gode indlægsholdere og cases
17. august 2018
Facility Management Prisen 2019 går til en virksomhed, som har formået at tage digitaliseringens muligheder til sig inden for Facility Management (FM). Den 7. september er der deadline for indstillinger – så skynd dig til tasterne.
5. juli 2018
I FM branchen er vi glade for data, fordi det giver os information og viden, som gør os i stand til at stoppe med at gætte. Problemet er, at mange anser medarbejderengagement
som noget blødt, der er svært at måle. Mens dette på mange måder er sandt, overser
mange, at engagement har en synlig effekt på adfærd. Flere studier har konkluderet, at medarbejderengagement har stor indflydelse på blandt andet produktivitet, effektivitet, kundefokus, servicekvalitet og rentabilitet. Med andre ord: engagement påvirker serviceadfærd, som er en forudsætning for at skabe gode kundeoplevelser.
28. juni 2018
Fra arkivet:
En gammel teori blev støvet af, og ved at bruge den og kortlægge adfærd. Er der skabt mere plads til de reelle arbejdsopgaver, mens arbejdsflowet optimeres.

læs her hvordan de gjorde
21. juni 2018
Arbejde foregår ikke kun på arbejdspladsen, og FM skal derfor udvide sit arbejdsfelt. Vi skal også tage ansvar for at facilitere og optimere det arbejde, der foregår fra hjemmearbejdspladser, fra offentlige steder som cafeer og ikke mindst det vigtige arbejde, der foregår som ”co-working” imellem virksomheder og teams - ofte arbejder uafhængigt af tid og lokation på den ”virtuelle” arbejdsplads.
12. juni 2018
Indstil en kandidat til Facilities Management Prisen 2019

Så er tiden kommet: Du kan nu indstille en kandidat til Facilities Management Prisen 2019 (tidligere Driftsherreprisen) under temaet digitalisering.

Prisen uddeles på vores Årskonference den 28. og 29. marts 2019 – men allerede nu starter indstillings processen.
30. maj 2018
Den 6. juni holder vi et åbent gratis intromøde til vores nye netværk om FM-systemer. Netværk for FM-systemer er et netværk af FM-kolleger med ansvar, kompetencer og erfaringer indenfor indkøb, implementering og anvendelse af digitale FM-systemer.
15. maj 2018
Vi er i øjeblikket ved at samle interessante cases ind til vores digitaliseringsprojekt, og har brug for din hjælp til at finde gode cases, der kan vise både udfordringer og gevinster ved digitalisering.
2. maj 2018
Er dine fysiske rammer fremtidsparate til den nye mødekultur?

Den 30. maj kan du blive klogere på det fysiske møde versus det digtitale samt de nye teknologiske muligheder. Vi har inviteret Claus Sneppen, Søren Samuel Prahl og Kenneth Thorsager til at hjælpe os med at blive klogere
19. april 2018
Der er meget stor forskel på, hvor FM-organisationerne ligger på modenhedstrappen, men de fleste forventer at rykke sig væsentligt i løbet af de næste tre år.
13. april 2018
Vi spurgte 5 af de 15 unge FM talenter, som fik muligheden for at deltage på Årskonferencen 2018 som Boligfonden KUBENs gæster.

Der var ros til indlægget fra DTU og Morten Münster
   1  2 ... 5   
Annoncer