Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
25. maj 2020
Her kan du læse referat fra året general forsamling, som blev afholdt virtuelt grundet coronasituationen. Verner Bentzen blev valgt til dirigent, og styrede forsamlingen igennem eftermiddagen på fornem vis. Der var mange spændende punkter på dagsordenen, blandt andet valg af 3 nye bestyrelsesmedlemmer, forslag om navneændring, forslag om udnævnelse af æresmedlemmer og DFM netværk set i lyset af coronakrisen.
5. maj 2020
Genåbningen stiller store krav til kontorindretningen og det kan være svært at se hvordan man f.eks. bedst får skabt afstand mellem medarbejderne. Se med, når Lene Becker fra LAIKA Rumdesign 7. maj kl 12 giver sine bedste råd og vejledninger til konkrete problemstillinger i indretningen. Læs mere og få link til virtuelt møderum her. Tilmelding er ikke nødvendig.
1. maj 2020
Desværre har den økonomiske opbremsning med covid-19 og lockdown over hele kloden allerede kostet mange mennesker deres job. Denne artikel vil give gode råd til hvordan man hurtigst kommer i job igen.
28. april 2020
DFM netværk deltager i et udviklingsprojekt støttet af ELFORSK om energifleksibilitet og AI.
Projektet er højaktuelt, da det netop tager fat i en af de 5 ’grønne byggesten’, som Klimapartnerskabet for bygge- og anlægssektoren i sidste uge anbefalede til regeringen.
nu er workshop nummer to på trapperne
27. april 2020
Hvordan opstiller man mest effektive nøgletal om energioptimering, så de bidrager til forståelse, og ikke blot drukner i tal-statistikker.

Hvordan bliver den enkelte lokation i en stor organisation bevidst om sine energital, og hvordan benchmarker man på tværs af lokationer?
Se med på det virtuelle møde 7. maj kl 10-11.
23. april 2020
Med implementering af det nye bygningsregulativ BR18 kom en række nye krav til Drifts-, Kontrol- og Vedligeholdelsesplaner. Kender du de nye bestemmelser og lever din virksomhed eller organisation op til dem?
Se med på det virtuelle møde den 29. april kl 10.00

23. april 2020
Vi har længe vidst, at FM kan medvirke til innovation i virksomhederne, ved at indrette services og fysiske omgivelser på en måde, der medvirker til at medarbejdere mødes, formelt og uformelt. Hvad gør vi så nu, hvor FM arbejder hårdt for at sikre, at de netop ikke mødes?
20. april 2020
I DFM er vi stolte af, at vi i samarbejde med FM organisationerne i Holland, Sverige og Norge, nu skyder vores store spørgeskemaundersøgelse om digitalisering og bæredygtighed i gang!
15. april 2020
Regeringen har løsnet grebet om Danmark en anelse og vi skal så småt til at åbne samfundet igen. Det betyder også, at vi snart skal begynde at åbne vores arbejdspladser igen og her spiller Facility Management en afgørende rolle, for at det lykkes! Der arbejdes derfor hårdt i FM organisationerne i disse uger. Mange udfordringer er de samme på tværs af organisationer, og vi har derfor inviteret 2 FM’ere til at dele deres erfaringer og planer for genåbningen med vores medlemmer
1. april 2020
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har ændret den guide til ventilation under Covid-19, vi delte her på siden og i nyhedsbrev før påske. Styrelsen ser nu ikke, at smittespredning via ventilation er af stor betydning.
31. marts 2020
Deltag i et spændende virtuelt medlemsmøde hvor vi tager hul på de første refleksioner omkring hvordan coronakrisen kommer til at påvirke fremtidens facility management.

Coronakrisen kommer til at sætte sine dybe spor i vores samfund og mange spår, at det aldrig rigtigt bliver det samme igen. For os i Facility Management har det også været nogle udfordrende uger. Hvordan drifter man tomme ejendomme? Hvordan faciliterer vi hjemmearbejdspladsen? Hvad siger vores kontrakter, når vi pludselig ikke har brug for daglig rengøring eller kantinen?
30. marts 2020
Verdensmålsprisen uddeles om kort tid, og her i DFM er vi overbeviste om, at FM branchen vrimler med kandidater til sådan en pris. Hjælp os med at sætte spot på hvor vigtig FM branchen er for verdensmålene ved at nominere en organisation eller person, der har gjort noget helt særligt for verdensmålene
   1  2 ... 12   
Annoncer