Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
4. juli 2019
Bestyrelsen er nu klar med stillings opslaget til direktør stillingen i DFM-Netværket. Kender du nogen, eller er du selv interesseret i stillingen, så er ansøgningsfristen den 15. august. Stillingen ansøges online hos jobindex
19. juni 2019
Der var rekordstor valgdeltagelse på den ekstraordinære generalforsamling.
13 kandidater stillede op til bestyrelsesposterne på den ekstraordinære generalforsamling den 18. juni og 7 kandidater blev valgt.
7. juni 2019
At fastlægge 17 verdensmål har været en fantastisk kommunikativ succes for FN. Stort set alt hvad der er favnet i verdensmålene er "gammelt stof", så det store gennemslag skal findes i timingen. Det fastslår Svend Bie i DFM indsigt, i den nye nummer af FM Update.
6. juni 2019
Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 18 juni.
24. maj 2019
Bestyrelsens forslag om at fusionere DFM netværk ind i Molio kunne ikke samle tilstrækkeligt flertal på generalforsamlingen torsdag d. 23. maj. Der var et flertal på 55 procent af de afgivne stemmer for forslaget, men da en opløsning af foreningen kræver ¾ flertal, er forslaget faldet.
26. april 2019
Udvalget der skal stå bag Årskonferencen 2020 er nu sammensat - 2020 er i øvrigt den amerikanske betegnelse for perfekt syn på begge øjne.


25. april 2019
Vi har et særlig vigtigt punkt på dagsordenen, så vi vil opfordre så mange medlemmer som muligt, at deltage - har du ikke mulighed for at komme, er der mulighed for at sende en fuldmagt.
24. april 2019
Den bevaringsværdige boligejendom Ryesgade 25, beliggende tæt ved søerne i København, har gennemgået en renovering, hvor det stærke fokus på bæredygtighed medførte, at projektet har opnået DGNB bæredygtighedscertificering.
23. april 2019
17 unge FM’ere fik i år mulighed for at deltage på DFM netværks årskonference i Helsingør med støtte fra Boligfonden KUBEN. De unge FM’ere omfatter både studerende, nyuddannede og enkelte med få år på arbejdsmarkedet. Her fortæller fem af dem om, hvordan de oplevede konferencen, og hvad de fik ud af at være med.
10. april 2019
Kom til morgenmøde i Den Globale FM-Café torsdag den 9. maj kl. 7.30 – 9.30 og mød Henrik Ebbesen, der giver staldtips om hvordan VR & AR ikke kun giver værktøjer til at gøre ting bedre - men også hvordan det påvirker forretningsprocesserne
8. april 2019
WE Hub Denmark bygger bro mellem HR, IT og FM, og understøtter dermed en trend, hvor supportfunktionerne i både offentlige og private virksomheder arbejder tættere sammen om at skabe arbejdspladser, der giver mere værdi både til virksomhederne og til medarbejderne.
29. marts 2019
Boligfonden Kuben og DFM Netværk kunne den 28. marts uddele Facility Management Prisen 2019 til FællesBo & eseebase. De vandt prisen foran et stærkt felt, der blandt andet talte Hospitalsenhed Region Midt, Hillerød Kommune, Fitness World og DTU Campus Service.
   1  2 ... 8   
Annoncer