Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
21. marts 2019
Alle der arbejder med space management er opmærksomme på, at kvadratmeter både er dyre og belaster ressourceforbruget. Når man så samtidig ved, at det ikke skaber en effektiv arbejdsplads at fråse med pladsen, så er det ikke så mærkeligt, at der i øjeblikket er meget fokus på, hvor mange kvadratmeter der skal bruges på hver arbejdsplads.
19. marts 2019
Danmarks første kursus i håndtering af serviceaftaler gør dig i stand til at udforme og administrere serviceaftaler på en måde, så det blot bliver en naturlig del af hverdagen i driftsafdelingen.
13. marts 2019
FM’erne kan som Space Managere være med til at skabe optimale rammer for hjernen. Deltagerne på Årskonferencen får lejlighed til at møde Laust Lauridsen. 

Han har tilrettelagt en workshop i samarbejde med Emil Hassing og Jacob Theodor Dohn. På den omsætter de den nyeste hjerneforskning til praktiske øvelser for nysgerrige FM’ere.
8. marts 2019
Medlemsmøde/workshop hvor vi skal diskutere perspektiverne i at sammenlægge DFM netværks og Molios kompetencer og ressourcer.

5. marts 2019
Boligfonden KUBEN har igen i år valgt at give en gruppe af unge FM-ere mulighed for at deltage på Årskonferencen, der finder sted den 28. – 29. marts i Helsingør. 
27. februar 2019
DFM netværk og Boligfonden KUBEN har nu fundet de fem finalister til Facility Management Prisen. Der er tale om fem vidt forskellige kandidater, der alle nærer et brændende ønske om at skabe mere effektiv facility management gennem nyskabende IT-systemer.
19. februar 2019
I uge 10 lander FM Update, foreningens medlemsmagasin i medlemmernes postkasse.

I årets første leder, opfordrer bestyrelsesformand Mogens Kornbo til: "at vi får talt om, hvad og hvordan vi griber denne dagsorden rigtigt an som en samlet stategi.

Både som FM-branche og i DFM-netværk. Heldigvis bliver der rig anledning til denne debat. F.eks. på den kommende årskonference, hvor jeg i dén grad håber, at se dig og dine kollegaer".
15. februar 2019
Netværket bygger bro mellem HR, IT og FM og understøtter dermed en trend, hvor supportfunktionerne i både offentlige og private virksomheder arbejder tættere sammen om at skabe arbejdspladser, der giver mere værdi til både virksomhederne og til medarbejderne.
11. februar 2019
Prisen sætter fokus på fremragende FM, og de spændende cases, der er derude og kigger man igennem de tidligere vindere, står det klart at stoltheden over velovervejet og veldrevet FM afdeling er det der hyldes, når vinderen af prisen skal findes. Som der blev skrevet i 2004 – og stadig rammer plet:

”Facilities management handler om at styre driften af en bygning med alle dens funktioner og faciliteter – planlagt og systematisk – og samtidig sørge for at vedligeholde bygningen og alle dens bygningsdele ”med rettidig omhu”. Det er en indsats, som i sig selv sjældent er voldsom spektakulær. Men resultaterne er altid til at få øje på.”
28. januar 2019
Medlemsmøde, netværk og GF i DFM Benchmarking den 27. februar i Blox, København

RPA - Robotic Process Automation eller softwarerobotter/kontorrobotter, er så småt ved at indtage vores verden.
I flere og flere virksomheder har man fået øjnene op for mulighederne ved at implementere kontorrobotter, der kan automatisere manuelle processer, og teknologien passer særlig godt til Facility Management.
28. januar 2019
4. februar: Gå-hjem-møde Kloge Kommunale Kvadratmeter

Kloge kommunale kvadratmeter kommer i stigende grad på dagsordenen i direktionerne i kommunerne som et middel til at skabe mere fleksible løsninger, bedre kvalitet i bygningerne og øget økonomisk råderum til lokale prioriteringer.

Dét er temaet for gå-hjem-mødet 'Sådan skaber kloge kvadratmeter øget velfærd og økonomisk råderum', hvor der deles konkrete erfaringer, værktøjer og viden til at komme godt i gang med at skabe kloge kommunale kvadratmeter.

17. januar 2019
Boligfonden KUBEN har igen i år valgt at give os mulighed for at invitere 15 unge FM-ere mulighed for at deltage på Årskonferencen, der finder sted den 28. – 29. marts i Helsingør. 
   1 ... 3 ... 8   
Annoncer