Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
5. december 2017
Digitaliseringen er strømmet ind over os de senere år, og den skaber store muligheder for FM brancen. For digitaliseringen skaber nye indblik og danner dermed helt nyt overblik. Der sker meget på den digitale front lige nu. Digitaliseringen betyder fx at man idag kan overvåge og styre på afstand, så man ikke selv skal ud og tjekke, om et luft filter i en bygning skal udskiftes. Man kan bare følge med på afstand og se hvornår det trænger til en udskiftning.
4. december 2017
Kære DFM kollega

Jeg tror, vi alle kan erkende, at der særligt gennem de senere år i større organisationer – herunder også de offentlige – har været en klar tendens til at samle kompetencerne omkring de fysiske rammer i en virksomhed i én organisation. Ofte kaldet ejendomscentre – og i de senere år også som en REFM-organisation – altså en organisation hvis kompetencer favner alle aspekter omkring de fysiske rammer; Køb/salg, udvikling, leje, master- og space planning samt hard og soft FM. Samlingen til én organisation sker i erkendelse af, at ovennævnte discipliner indenfor de fysiske rammer hænger sammen; Hvis noget koster 1 at bygge, koster det 5 at drive – og 100 hvis man indregner omkostninger til medarbejderne.
29. november 2017
Få nyheder fra det store udland via Euro FM´s magasin eFMinsight

28. november 2017
"Sikken dejlig arbejdsdag, jeg har haft" er overskriften i Svend Bie´s leder i FM Update nr. 4, som du kan læse allerede nu.

Resten af magasinet, kan du som medlem, læse, når det lander ved vores medlemmer med posten i uge 49.
24. november 2017
Der er ingen tvivl om at digitalisering er en betingelse for udviklingen af vores organisationer, og i kraft af IKT bekendtgørelsen, er der sat krav til den digitale aflevering af bygningen til driftsherren. Men på trods af det, har vi stadig huller i brugen af integrerede IT løsninger i driften. Set fra driftsherrens synspunkt, er markedet enormt og det er et ressourcekrævende projekt, at udvælge og ikke mindst, at implementere FM systemet.
16. november 2017
Du kan godt begynde at glæde dig til at se programmet for Årskonferencen 2018. Sekretariatet og konference udvalget arbejder på højtryk for at præsentere programmet.

Vi åbner for tilmeldinger til Early Bird pris den 1. december.
14. november 2017
Facilities Management skal tale ledelsens sprog, hvis de vil være en strategisk partner for direktionen. Sådan lød budskabet, da Boligfonden Kuben, DFM netværk og DR Ejendomme & Service inviterede til konference i anledningen af Driftsherreprisen. DR’s kendte hammerslagsvært Christian Degn styrede slagets gang og fyrede godt op under deltagerne.
2. november 2017
”Jamen, hvilken værdi skaber det for organisationen? Sidste gang endte de forbedringer, I stillede mig i udsigt, jo med en hel del utilfredshed! Hvordan kan jeg vide, at jeres analyser holder stik denne gang?”

12. oktober 2017
Vores netværk Contract Management inviterer i samarbejde med Kromann Reumert til et gå hjem møde, hvor de vil fortælle om det sidste nye indefor Contract Management. Du vil også høre om grundlaget for god kontraktstyring samt gode kontraktparadigmer.
12. september 2017
I DFM netværk har vi udviklet en ny hjemmeside med et stærkt visuelt udtryk og fokus på viden og netværk.
Efter mange års tro tjeneste har vores gamle hjemmeside udtjent sin pligt, og vi har derfor udviklet en helt ny hjemmeside. Med det nye design har vi skabt en moderne side med et stærkt visuelt udtryk, som sætter fokus de områder, hvor DFM netværk skaber værdi: videndeling, netværk og medlemsarrangementer.
5. september 2017
At finde den rigtige balance mellem de opgaver, man selv varetager, og de opgaver, som man udliciterer, er en stadig vigtigere funktion for de FM ansvarlige. Derfor er det også en overordentlig interessant rapport, som VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd – netop har udgivet.
25. august 2017
I FM Update nr. 3 kan du bl.a. læse om betydningen af Workplace Design, der handler om at tiltrække talent, fastholde talent og give talentet de bedste vilkår for at udøve deres talent. Du kan også læse artiklen en tur i karussellen med Tivoli ... her fortæller Københavns Kommune om rejsen fra at være en lokal enhed til en tværgående enhed.
   1 ... 6 ... 8   
Annoncer