Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
12. oktober 2017
Vores netværk Contract Management inviterer i samarbejde med Kromann Reumert til et gå hjem møde, hvor de vil fortælle om det sidste nye indefor Contract Management. Du vil også høre om grundlaget for god kontraktstyring samt gode kontraktparadigmer.
12. september 2017
I DFM netværk har vi udviklet en ny hjemmeside med et stærkt visuelt udtryk og fokus på viden og netværk.
Efter mange års tro tjeneste har vores gamle hjemmeside udtjent sin pligt, og vi har derfor udviklet en helt ny hjemmeside. Med det nye design har vi skabt en moderne side med et stærkt visuelt udtryk, som sætter fokus de områder, hvor DFM netværk skaber værdi: videndeling, netværk og medlemsarrangementer.
5. september 2017
At finde den rigtige balance mellem de opgaver, man selv varetager, og de opgaver, som man udliciterer, er en stadig vigtigere funktion for de FM ansvarlige. Derfor er det også en overordentlig interessant rapport, som VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd – netop har udgivet.
25. august 2017
I FM Update nr. 3 kan du bl.a. læse om betydningen af Workplace Design, der handler om at tiltrække talent, fastholde talent og give talentet de bedste vilkår for at udøve deres talent. Du kan også læse artiklen en tur i karussellen med Tivoli ... her fortæller Københavns Kommune om rejsen fra at være en lokal enhed til en tværgående enhed.
25. august 2017
Gå ikke glip af et arrangement med FM-spin, debat og koncert - 9. november hos Danmarks Radio
18. august 2017
DFM netværks udvalg for international forskning og praksis inviterer til et eftermiddagsarrangement den 12. oktober hvor strategisk digitalisering er temaet.

15. august 2017
Facilities Management er under forandring. Medlemsundersøgelsen, der er gennemført op til Årskonferencen, peger på en række udviklingstræk, som kan sammenfattes i et enkelt budskab: Når de teknologiske og forretningsmæssige vilkår ændrer sig drastisk for de virksomheder og organisationer, som FM skal supportere, så får det også drastiske konsekvenser for, hvordan FM skal tænkes og udføres.
15. august 2017
DFM netværk er det eneste forum for Facilities Management (FM) i Danmark, som samler driftsherrer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM - fra fm-ere til fm-ere.
Vi har samlet det bedste FM stof på dfm-net.dk.
   1 ... 6  7   
Annoncer