Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
28. juni 2018
Fra arkivet:
En gammel teori blev støvet af, og ved at bruge den og kortlægge adfærd. Er der skabt mere plads til de reelle arbejdsopgaver, mens arbejdsflowet optimeres.

læs her hvordan de gjorde
21. juni 2018
Arbejde foregår ikke kun på arbejdspladsen, og FM skal derfor udvide sit arbejdsfelt. Vi skal også tage ansvar for at facilitere og optimere det arbejde, der foregår fra hjemmearbejdspladser, fra offentlige steder som cafeer og ikke mindst det vigtige arbejde, der foregår som ”co-working” imellem virksomheder og teams - ofte arbejder uafhængigt af tid og lokation på den ”virtuelle” arbejdsplads.
12. juni 2018
Indstil en kandidat til Facilities Management Prisen 2019

Så er tiden kommet: Du kan nu indstille en kandidat til Facilities Management Prisen 2019 (tidligere Driftsherreprisen) under temaet digitalisering.

Prisen uddeles på vores Årskonference den 28. og 29. marts 2019 – men allerede nu starter indstillings processen.
30. maj 2018
Den 6. juni holder vi et åbent gratis intromøde til vores nye netværk om FM-systemer. Netværk for FM-systemer er et netværk af FM-kolleger med ansvar, kompetencer og erfaringer indenfor indkøb, implementering og anvendelse af digitale FM-systemer.
15. maj 2018
Vi er i øjeblikket ved at samle interessante cases ind til vores digitaliseringsprojekt, og har brug for din hjælp til at finde gode cases, der kan vise både udfordringer og gevinster ved digitalisering.
2. maj 2018
Er dine fysiske rammer fremtidsparate til den nye mødekultur?

Den 30. maj kan du blive klogere på det fysiske møde versus det digtitale samt de nye teknologiske muligheder. Vi har inviteret Claus Sneppen, Søren Samuel Prahl og Kenneth Thorsager til at hjælpe os med at blive klogere
19. april 2018
Der er meget stor forskel på, hvor FM-organisationerne ligger på modenhedstrappen, men de fleste forventer at rykke sig væsentligt i løbet af de næste tre år.
13. april 2018
Vi spurgte 5 af de 15 unge FM talenter, som fik muligheden for at deltage på Årskonferencen 2018 som Boligfonden KUBENs gæster.

Der var ros til indlægget fra DTU og Morten Münster
22. marts 2018
Du har mulighed for at se eller gense indlægsholdernes præsentationer
20. marts 2018
Forandringsledelse er i centrum hos FM Man siger at al forandring er svær, men når man spørger FM-erne, så er det en sandhed med modifikationer.
1. marts 2018
Er den 3. rapport i rækken med FM-systemer som omdrejningspunkt. Den blev lanceret på vores konference og minimesse "FM systemer i Danmark vol. 3" den 1. marts
   1 ... 7 ... 11   
Annoncer