Gør dig bemærket
DFM netværk er den eneste forening, der samler driftsherrer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM - fra fm-ere til fm-ere. Som annoncør i foreningen vil du gøre dig bemærket i branchen og få direkte kontakt med FM-erne i de danske virksomheder. Der er nogle forskellige muligheder:

FM Update
Med en annonce i FM Update kan du nå ud til medlemmer af DFM netværk og andre professionelle i branchen. Det der gør magasinet specielt er – udover at være det eneste danske magasin, som henvender sig til FM professionelle, er at det har en lang levetid. Ofte gemmer vores medlemmer magasinet i årevis, da artiklerne er kilde til inspiration og er relevante selv flere år efter de er skrevet, derfor vil din annonce også leve længe. Med en annonce i DFM netværks medlemsmagasin FM Update, målretter du din annoncering til FM ansvarlige. FM Update udkommer 4 gange årligt, der sendes et eksemplar til hvert medlem af foreningen. Læs et eksemplar af FM Update her

Nyhedsmails
Vi sender vores nyhedsmail ud til over 1000 enkeltpersoner hver uge. Med en banner annonce når du ud til en lang række forskellige personer med det til fælles, at de arbejder med FM. Når du køber en banner annonce i nyhedsmailen, lægges det også på DFM.net.dk i samme periode. 

Årskonference programmet
1 gang om året samles foreningens medlemmer til Årskonferencen som er årets FM begivenhed. Der sendes et trykt program ud til hvert medlem, det vil ligeledes ligge online på dfm-net.dk.

Vælg den pakke der passer til dig
Vi har sammensat nogle interessante pakker, som jeg håber i finder interessante for jer. På den måde kan du nemt kombinere din annoncering i FM Update med et banner på vores site dfm-net.dk og i nyhedsbrevet samt en annonce i vores program til Årskonferencen – årets FM begivenhed. Pakkerne forhandles som udgangspunkt for 1 år af gangen.

Pakke 1
Indeholder:

- 1/2 side i FM Update i alle 4 udgivelser 
- 4 bannere i nyhedsmail + på dfm-net.dk

Pakkepris: 9.585,- + moms

Pakke 2
Indeholder:

- 1/1 side i FM Update i alle 4 udgivelser 
- 4 bannere i nyhedsmail + på dfm-net.dk

Pakkepris: 15.750,- + moms

Hvordan?
Du kan altid kontakte sekretariatet på telefon: 31 38 01 98 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at booke en annonceringsaftale, eller høre mere om dine muligheder.

Formater på bannere
Se mere her