TI DK under 33pro 0812ed

DFM og Teknologisk Institut har indgået et samarbejde, som giver medlemmer af DFM fordelagtige rabatter på Teknologisk Instituts uddannelser og kurser inden for Facilites Management.

Du får 10% rabat på følgende uddannelser:

Du får 20% på følgende kurser:

”For at modtage rabatten, skal du ved tilmelding gøre opmærksom på det i kommentarfeltet.” i stedet for, som der står pt. ”Ved tilmelding skal feltet med ”medlem af DFM afkrydses”.

OM FACILITES MANAGEMENT UDDANNELSEN:

Teknologisk Institut har i mere end 10 år i træk udbudt FM uddannelsen. FM-uddannelsen er et unikt og intensivt forløb der fører dig igennem alle Facilities Managements forvaltningsområder, og udvikler FM funktionen til at indtage sin stærke position, som en væsentlig værdiskaber på arbejdspladsen.

Du får viden, indsigt og redskaber, så du kan løfte FM-funktionerne og mest optimalt understøtte jeres kerneaktiviteter og medarbejdernes trivsel og produktivitet. Uddannelsen er den eneste FM-uddannelse, hvor du gennem en personlig opgave får en konkret implementerbar handlingsplan med hjem.

Gå til ”Facilites Management Uddannelsen” her

NYHED: FACILITIES MANAGEMENT LEDERUDDANNELSE 2.0

Som Facility Manager skal du kunne oversætte de målsætninger kerneforretningen har og ofte er det en umulighed at styre sig til de gode resultater, når vi har med mennesker at gøre. Andre kompetencer må i spil og den klassiske værktøjskasse må suppleres med nye ledelsesværktøj.

Du kommer således i centrum på dette både intensive og refleksive ledelsesforløb, hvor udgangspunktet er dig og dit lederskab i en Facility Management-sammenhæng. Efter endt forløb er der mulighed for at gå til eksamen og få 10 ECTS-point.

Gå til "Facilities Management lederuddannelse 2.0" her

Er du interesseret i at få en forsmag på uddannelserne, kan du deltage i vores gratis webinar her:

Gå til ”Gratis webinar: Realiser potentialet i Facilities Management”

Se de øvrige FM-kurser for mere information:

 


teknologisk august 2017 til web