Verdensmaal hjul ikon fn 17 udvalg dfm 

FN17 udvalget er DFMs spydspids i forhold til verdensmålene. Udvalget arbejder for at FM bliver kulturbærer og frontløber for arbejdet med verdensmålene i alle virksomheder og organisationer, private såvel som offentlige. 

FN17 udvalget vil accelerere den øgede opmærksomhed på FMs væsentlige bidrag til verdensmålene, både i samfundet og i virksomhederne, og ikke mindst blandt FM’erne selv.

Hvad laver udvalget?

Udvalget har aktiviteter, der retter sig mod omverdenen og samfundet og aktiviteter, der retter sig mod DFMs medlemsvirksomheder. 

Eksternt bidrager udvalget på DFMs vegne med FM viden i vores samarbejdspartneres projekter og initiativer, der har et verdensmåls perspektiv. Vi deltager f.eks. i testpanel for Den frivillige Bæredygtighedsklasse og i arbejdet med de danske baselines for verdensmålene.

Internt - i DFM - igangsætter udvalget initiativer og aktiviteter rettet mod medlemmerne, der vil styrke dem i arbejdet med verdensmålene. Et konkret eksempel er arbejdet med en casesamling. Her indsamler udvalget konkrete, implementerbare cases fra medlemsvirksomhederne og deler dem til inspiration og gavn for de øvrige medlemmer. Udvalget planlægger også en række medlemsmøder om verdensmålene.

Hvordan arbejder udvalget?

Udvalget er organiseret i en række underudvalg, hvor udvalgsmedlemmerne arbejder med temaer eller med at igangsætte konkrete initiativer. Der er f.eks. underudvalg for ’bidrag til eksterne initiativer’, ’FN17 medlemsmøder i DFM’, ’Benchmark af verdensmålsbidrag’ og ’Indsamling og udarbejdelse af case-samling for FN17 tiltag i FM’. 

Udvalget mødes 4 gange om året, underudvalg mødes derudover efter behov. Vi mødes både virtuelt og fysisk.

Formanden for udvalget er Jørgen Stokbro, Helle Lohmann Rasmussen er udvalgssekretær.

Udvalget er åbent for alle typer medlemsvirksomheder. Kontakt Jørgen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Helle Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil i kontakt med udvalget eller ønsker at deltage i udvalgsarbejdet.

Udvalgsmedlemmer

Udvalget består af følgende DFM medlemmer:

Anders Christian Lyngtorp, Københavns Ejendomme

Birgitte Kehler Holst, DR

Lisbet Michaelsen, DTU Campus Service

Louise Fisker, Niras Facility Management

Susanne Bennedbæk, Chr. Hansen

Morten Lyndrup, Bygningsstyrelsen

Nicky Peter Gulholm, FM Connect

Per Anker Jensen, DTU Management

Lena Paustian, Paustian Consulting

Anne Lagerberg, LAGERBERG Rådgivning Aps

Mette Rudkjær, Nordea

Line Maj Aagreen, Hørsholm Kommune

Jørgen Stokbro, Hørsholm Kommune - Udvalgsformand

Helle Lohmann Rasmussen, DFM – Faglig sekretær