Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
17. januar 2019
Boligfonden KUBEN har igen i år valgt at give os mulighed for at invitere 15 unge FM-ere mulighed for at deltage på Årskonferencen, der finder sted den 28. – 29. marts i Helsingør. 
4. januar 2019
Vi er midt i en af de største samfundsændringer nogensinde. En evolution drevet af digitaliseringen – og hvor vi både ser eksempler på overraskende hastige forandringer og overraskende stabilitet.
22. november 2018
Du har nu mulighed for at se eller gense forfatternes og opponenternes indlæg fra konferencen i onsdags den 14. november.
20. november 2018
Arbejder du i en FM organisation, der indenfor de seneste år har modtaget et nyt byggeri?

Så hjælp os med at kortlægge de hyppigste vanskeligheder i nyopførte faciliteter.
15. november 2018
Hvidbogen er starten på et stort digitaliseringsprojekt, der også omfatter videndeling, læringsnetværk, videoer, konferencer og cases. Projektet sætter fokus både på de store gevinster ved digitalisering og de mange snubletråde.
25. oktober 2018
Den 14. november sker der 2 spændende ting i FM-branchen:

1: Vores meget omtalte bog "Facility Management som digital forandringsagent" lanceres og deltager du i lanceringen, får du et eksemplar med hjem

2: Vores nye digitale FM-Univers går i luften. Her vil du bl.a. kunne læse en række spændende cases om digitaliseringen af FM.
8. oktober 2018
Vil du se nogle Highligths fra bogen "Facility Management som digital forandringsagent" der udkommer den 14. november?

Så læs med her
6. september 2018
Regionens renoveringsanalyse trak overskrifter i dagene omkring Kr. Himmelfart. Pludseligt var aviserne fulde af artikler om, at Region Hovedstadens bygninger var i alarmerende dårlig stand og ved at falde ned om ørerne på patienter og personale.
6. september 2018
Midt i august sendte Bygningsstyrelsen første bølge af statslige FM-opgaver i udbud. Næste etaper følger i 2020 og 2022 og derefter vil alle statslige FM-opgaver være udliciteret – formentligt i udbud med én leverandør til alle opgaver på de enkelte udbud på samme måde som vi allerede kender det fra Forsvaret og Politiet.
23. august 2018
Vi har udvalg 5 hovedtemaer, som vi vil behandle på Årskonferencen - og vi er på jagt efter gode indlægsholdere og cases
17. august 2018
Facility Management Prisen 2019 går til en virksomhed, som har formået at tage digitaliseringens muligheder til sig inden for Facility Management (FM). Den 7. september er der deadline for indstillinger – så skynd dig til tasterne.
5. juli 2018
I FM branchen er vi glade for data, fordi det giver os information og viden, som gør os i stand til at stoppe med at gætte. Problemet er, at mange anser medarbejderengagement
som noget blødt, der er svært at måle. Mens dette på mange måder er sandt, overser
mange, at engagement har en synlig effekt på adfærd. Flere studier har konkluderet, at medarbejderengagement har stor indflydelse på blandt andet produktivitet, effektivitet, kundefokus, servicekvalitet og rentabilitet. Med andre ord: engagement påvirker serviceadfærd, som er en forudsætning for at skabe gode kundeoplevelser.
1 ... 5   
Annoncer