Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
24. januar 2022
Er du og din organisation i tvivl om, hvordan jeres arbejdsplads skal se ud i fremtiden? Så er I ikke alene! Hundredevis af virksomheder i Danmark spørger sig selv - post corona - hvordan de fremtidssikrer arbejdspladsen for netop deres medarbejdere.
17. januar 2022
FM har brug for uddannelse på alle niveauer, men lige nu er der ingen dedikeret FM-undervisning på de danske universiter. Derfor er vi super glade for at Forskbyg (forening af 14 forsknings- og uddannelsessteder med relation til byggeri i DK) har inviteret vores kompetenceudvalg til at deltage på deres næste møde og fortælle dem om både behov og potentiale for dedikeret FM undervisning på kandidat- og masterniveau.
11. januar 2022
Vi skal tænke og teste mange forskellige muligheder for vores arbejde i fremtiden. Derfor er DFM glade for at være med i advisory boardet for dette projekt, hvor forskere og virksomheder sammen undersøger, hvordan naturen kan bruges som en aktiv del af arbejdet.

11. januar 2022
Vores netværk for FM-systemer har skiftet navn til Digitalisering i FM for, at få et bredere fokus på digitalisering i FM-branchen samt tiltrække flere FM'ere som arbejder med digitalisering bredt set.
6. januar 2022
På torsdag afholder vi første møde, i vores helt nyt koncept Kompetence-Torsdag med Per Anker Jensen. Første emne er Workplace Management.
1. januar 2022
Er din målgruppe FM'ere? Så kan det være du skal annoncere i DFM i 2022.
21. december 2021
Der er en ny sherif i byen, i hvert fald i netværket for Many Ways of Working!
15. december 2021
DFM udbyder nu et helt nyt affald forløb, hvor vi sammen med deltagerne stiller skarpt på hvordan affald håndteres klimamæssigt og økonomisk mest bæredygtigt.
7. december 2021
I det nye år får du, som medlem af DFM en unik mulighed for, at deltage i en møderække med det nyeste fra FM-forskning i vores nyeste koncept, Kompetence-Torsdag.
25. november 2021
Skal du med til vores heldagsseminar d. 2. december, hvor vi skal drøfte fremtidens rådhus?
15. november 2021
DFM har i samarbejde med stærke medlemskræfter udviklet et helt nyt online værktøj som skal hjælpe med at øge værdiskabelsen i kerneforretningen. Tirsdag d. 23. november har du mulighed for at være den første til at se værktøjet og høre om udarbejdelsen fra de seks forfattere.
27. oktober 2021
Arbejder du med FM i en kommune? Så læs med her.
1 ... 18   
Annoncer