Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
2. august 2021
Det er de tre ledetråde for DFMs årskonference 2021!
2. juli 2021
Sekretariatet holder ferielukket i hele juli måned. Vi glæder os til at slappe af og vender stærkt tilbage d. 2. august.
25. juni 2021
Du har nu mulighed for at købe FM Håndbogen 3. udgave til 300 DKK ekskl. moms. Bogen gennemgår en række mere traditionelle begreber, men kommer også igennem nyere begreber som out-sourcing, sale- and leaseback, benchmarking og mange andre.
17. juni 2021
Kun de allerfærreste virksomheder har udarbejdet en strategi for, hvordan medarbejderne skal komme tilbage på kontorerne efter halvandet år med kontorpladser ved spisebordene. Men hvis verden, virksomheden eller medarbejderne har ændret sig, siden alle var samlet sidst, er det klogt at tænke over, hvordan du får reboardet medarbejderne på den bedst mulige måde.
14. juni 2021
Folkemødet er digitalt i år og løber af stablen d. 17. og 18. juni. Realdania har inviteret vores viden- og udviklingschef Helle Lohmann Rasmussen med til livestream-debatten 'Hvordan skal vi bo efter corona'?
2. juni 2021
I denne uge har den nyvalgte bestyrelse i DFM afholdt første bestyrelsesmøde hvor bestyrelsen konstituerede sig.
12. maj 2021
DFM har holdt den årlige generalforsamling, hvor der blev sagt farvel til de afgående bestyrelsesmedlemmer og budt velkommen til nye kræfter.

Tak for kampen til dem som er trådt ud af bestyrelsen, I har gjort et kæmpe stykke arbejde som vi sætter enormt meget pris på her i sekretariatet.
3. maj 2021
Nu løfter vi sløret for det komplette program, lokationen og meget andet til dette års konference indenfor facility management og workplace!
22. april 2021
DFM har i 30 år været omdrejningspunktet for workplace og facility management i Danmark. Det er i DFM der er udviklet viden, delt erfaringer og netværket på tværs af virksomheder, sektorer og fagligheder. Nu lancerer DFM for første gang et netværk for unge FM’ere!
5. april 2021
Som tidligere annonceret har vi hos DFM indgået et samarbejde med vores amerikanske søsterforening IFMA. IFMA er verdens største forening indenfor Workplace og Facility Management og med det nye samarbejde, får alle vores medlemmer adgang til IFMA’s univers af webinars, indsigter, nyheder og meget mere.
30. marts 2021
Hvordan sikrer man bygninger og byrum mod terror? Hvor lidt eller hvor meget skal der til? Og hvordan forener man sikkerhed og æstetik? De spørgsmål har private virksomheder hidtil stået temmelig alene med. Men nu tilbyder en ny terrorsikringsplatform masser af viden og helt konkrete værktøjer, som alle kan bruge. Helt gratis.
26. marts 2021
Region Hovedstaden vil reducere 70 procent af regionens CO2-udledning frem mod 2025, og det skal Kemp & Lauritzen og Vitani nu hjælpe regionen med.
1 ... 15   
Annoncer