Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
11. oktober 2021
I oktober udkommer den nyeste udgave af FM håndbogen skrevet af Per Anker Jensen. Allerede nu har du muligheden for at forudbestille bogen på vores webshop.
7. oktober 2021
I DFM gør vi vores bedste for at servicere alle vores fantastiske medlemmer, men vi kan altid blive bedre!
5. oktober 2021
DFM og Institut For Fremtidsforskning gentager succesen og tilbyder igen et forløb om fremtidens hybride arbejdsplads. Forløbet er målrettet organisationer, der ønsker at blive klogere på fremtidens arbejdsplads og har brug for at fremtidssikre deres egen arbejdsplads.
29. september 2021
DFM har udarbejdet et nyt værktøj hvor du som leder, kan måle medarbejdernes tilfredshed på forskellige parametre.
22. september 2021
Omkring 235 FM'ere deltog i DFMs årskonference på Tivoli Hotel & Congress Center i september. Her fortæller tre DFM-medlemmer hvad de fik ud af konferences to dage.
21. september 2021
Tredje og anden sidste udgave af FM Update for 2021 er netop udkommet. I denne udgave af FM Update finder du en masse spændende indhold og relevante artikler om bl.a. den netop afholdte årskonference, outsourcing af FM ved hjælp af digitalisering, nye krav til brandsikkerhed, en ny platform til bygherre og bygningsejere og meget mere.
17. september 2021
Københavns Erhvervsakademi, KEA, udbyder fra d. 4. oktober en række efteruddannelsesmoduler med fokus på ledelse indenfor facility management.
15. september 2021
På vegne af sekretariatet og bestyrelsen, vil vi gerne sige tusind tak for en rigtig god årskonference til både deltagere, oplægsholdere og udstillere. Det var en fornøjelse at se jer igen og tilbringe to fantastiske dage i jeres selskab.
9. september 2021
DFMs medlemmer får nu adgang til meget mere viden om fremtidens arbejdsplads, og hvilken betydning hybride arbejdsmodeller får for FM. DFM lancerer nemlig nu hele to rapporter, der beskriver indsigter og anbefalinger til fremtidens arbejdsplads fra et FM perspektiv! ”Det er viden, som vores medlemmer har efterspurgt, og som vi er utroligt glade for at kunne bidrage med nu”, udtaler viden- og udviklingschef Helle Lohmann Rasmussen.
2. september 2021
Idag er der præcis en uge til at vi åbner dørene til dette års konference indenfor FM og workplace management, nemlig DFMs årskonference - og vi håber, at du glæder dig lige så meget som os!
27. august 2021
Vi nærmer os DFMs årskonference 2021 med hastige skridt, og i dag er der kun 13 dage til at det går løs på Tivoli Hotel & Congress Center. Og en ting er sikkert, vi glæder os enormt meget til at se jer alle sammen!
24. august 2021
FM er i en rivende udvikling inden for digitalisering, bl.a. i form af implementering af robotter, IoT, AR og AI. Et eller flere digitale tiltag testes måske allerede i kontorbygningerne, men det er svære for FM’ere at overføre de nye tiltag i produktionsbygningerne, når der samtidig er strenge krav til f.eks. miljø, temperatur og ventilation.
1 ... 16   
Annoncer