Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu
3. maj 2021
Nu løfter vi sløret for det komplette program, lokationen og meget andet til dette års konference indenfor facility management og workplace!
22. april 2021
DFM har i 30 år været omdrejningspunktet for workplace og facility management i Danmark. Det er i DFM der er udviklet viden, delt erfaringer og netværket på tværs af virksomheder, sektorer og fagligheder. Nu lancerer DFM for første gang et netværk for unge FM’ere!
5. april 2021
Som tidligere annonceret har vi hos DFM indgået et samarbejde med vores amerikanske søsterforening IFMA. IFMA er verdens største forening indenfor Workplace og Facility Management og med det nye samarbejde, får alle vores medlemmer adgang til IFMA’s univers af webinars, indsigter, nyheder og meget mere.
30. marts 2021
Hvordan sikrer man bygninger og byrum mod terror? Hvor lidt eller hvor meget skal der til? Og hvordan forener man sikkerhed og æstetik? De spørgsmål har private virksomheder hidtil stået temmelig alene med. Men nu tilbyder en ny terrorsikringsplatform masser af viden og helt konkrete værktøjer, som alle kan bruge. Helt gratis.
26. marts 2021
Region Hovedstaden vil reducere 70 procent af regionens CO2-udledning frem mod 2025, og det skal Kemp & Lauritzen og Vitani nu hjælpe regionen med.
24. marts 2021
Sæt kryds i din kalender når DFM afholder Danmarks eneste konference i Workplace og Facility Management, d. 9. - 10. september i København.
10. marts 2021
Vi har været så heldige at, det nu lukket Center for Facility Management på DTU har doneret restoplæg af en række bøger som handler om Facility Management i et bredt udspænd. Derfor har vi fået den fornøjelse at vi må uddele disse restoplæg til vores medlemmer, helt gratis. 
9. marts 2021
DFM som videnscenter! Sådan lyder et af hovedbudskaberne i bestyrelsens nye strategi, og derfor har vi i sekretariatet blandt andet igangsat en målrettet indsats på at få flere udviklingsprojekter sat i søen. En gruppe bestående af udvalgsformændene, vores viden- og udviklingschef og direktør har allerede udarbejdet et projektkatalog over projekter, som vores medlemmer efterspørger.
5. marts 2021
Hos servicegiganten ISS Facility Services A/S bliver ca. 5 til 10 pct. mad smidt ud. Det niveau er ISS nået efter fem års indsats. Slutmålet er helt at udrydde madspild i koncernen, der driver 250 af kantiner og dermed er en af de største danske kantineudbydere.

Nye anretningsmetoder og ændrede rutiner i kantinerne har skubbet til spildprocenten, men nu prøver ISS at nå længere ned med et nyt samarbejde med den danske madspildsapp Too Good To Go. Det fortæller Maja Volquards Hesselholt, der er direktør for ISS Food Services DK.
3. marts 2021
Internationale branchefolk er igang med at få etableret en ny global såkaldt pandemistandard. Det bliver en opskrift på, hvordan processerne inden for facility management omkring store smitteudbrud bør foregå. Standarden vil betyde at, vi i FM-branchen kan blive bedre og mere effektive til at håndtere større pandemier i fremtiden.
24. februar 2021
Mange af DFM’s medlemmer orienterer sig i større og større udstrækning mod udlandet. Derfor finder vi det helt oplagt at DFM samarbejder med IFMA, som er den amerikanske forening for FM.
18. januar 2021
Vil du være med i et nyskabende netværk - Workplace Evolutionaries?

DFM samler førende kræfter indenfor workplace design og workplace experience i en dansk hub af det internationale netværk for Workplace Evolutionaires, WE.

Arbejder du med workplace i f.eks. FM, HR, som rådgiver eller konsulent, møbelproducent, forandringsleder, så kom og vær med!
1 ... 14   
Annoncer