Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

NYT SAMARBEJDE MED INTERNATIONAL FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION, IFMA.

24. februar 2021

IFMA og DFM har aftalt et formelt partnerskab for at kombinere styrker og forbedre positionen for facility management i både Danmark, EU og US. I fællesskab søger IFMA og DFM at promovere og positionere FM som et strategisk domæne inden for organisationer gennem forskning, netværk, videndeling og FM-uddannelse.

Partnerskabet mellem DFM og IFMA giver begge foreninger mulighed for at fremme FM-disciplinen globalt og give medlemmerne endnu bedre indsigt, perspektiver og input til at løse de udfordringer, de sidder med i både Danmark og US.

Konkret betyder aftalen at alle DFM’s medlemmer får adgang til IFMA. Her er der artikler, litteratur, uddannelse og cases, som netop kan skabe nye globale perspektiver for FM i Danmark. Samtidig vil samarbejdet åbne for muligheden for at deltage i webinars fra IFMA, som stiller skarpt på mange af de problemstillinger, vi også står overfor i FM i Danmark.

DFM starter samtidig IFMA's Workplace Evolutionaries (WE) Community op I Danmark. Det er en hub, hvor alle dem, der interesserer sig for workplace og udviklingen indenfor arbejdspladsen, kan signe up og blive en del af et større fællesskab. Det koster 2000 kroner årligt at blive medlem af WE. Første i hub’en handler om fremtidens arbejdsplads og afholdes på Louisiana d. 8. april 2021.

På sigt ønsker DFM også at tilbyde IFMA uddannelserne i Danmark, så vi ikke kun deler viden med hinanden, får globale perspektiver mens også gennem uddannelse opkvalificerer os i FM.

Annoncer