Nyheder
tablet-menu
Nyheder
mobile-menu

Laura Lindahl er ny direktør i DFM netværk

3. september 2019
Jan Aagaard
journalist
Aagaard kommunikation

Laura Lindahl er ny direktør i DFM netværk 

Laura Lindahl er pr. 1. september 2019 ansat som direktør i Dansk Facilities Management netværk. 

 ”Med valget af Laura Lindahl får vi en skarp politisk profil, som er vant til at sætte dagsordenen og arbejde med komplekse fagområder. Laura er fuld af nye ideer, har et stort netværk og vil medvirke til at give foreningen en vigtig stemme i samfundsdebatten. Samtidig vil Laura se med nye øjne på DFM netværk og være med til at udfordre os som forening,” siger formand Flemming Wulff Hansen. 

 Stillingen som direktør blev slået op primo juli og havde ansøgningsfrist medio august. Syv ansøgere blev udvalgt af ansættelsesudvalget, som bestod af Nikolai Randal Petersen, Trine Thorn og Flemming Wulff Hansen fra bestyrelsen. Til første samtale med de syv kandidater deltog endvidere tre repræsentanter fra medlemmerne - Michael Wallin, Jørgen Stokbro og Peter Bang.  

 Fire kandidater gik videre til anden samtale, hvor hele bestyrelsen og de tre repræsentanter for medlemmerne deltog. Herefter var det en enig bestyrelse, som valgte Laura Lindahl.  

 ”Det har været fantastisk at opleve den store interesse, der har været for stillingen som direktør. Der var mange kvalificerede ansøgere på trods af, at stillingen blev slået op midt i sommerperioden. Det fortæller mig, at DFM netværk er både synlig og interessant for omverdenen,” siger Flemming Wulff Hansen. 

 Laura tiltræder den 1. september 2019, og bestyrelsen glæder sig til at arbejde sammen med Laura. Sammen med den nye direktør vil bestyrelsen i løbet af sensommeren begynde på at udarbejde en ny strategi for foreningen.  

 Om Laura Lindahl: 

Laura Lindahl har indtil seneste folketingsvalg været medlem af Folketinget. Laura er medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg og medlem af bestyrelsen i Wonderful Copenhagen. Laura er 36 år, uddannet cand.merc. (fil) fra Copenhagen Business School og bor med sin familie på Frederiksberg. 

Annoncer